CECA O OVOME GODINAMA ŠUTI: Tajna o SVETLANI RAŽNATOVIĆ koja će vas ostaviti BEZ DAHA! Ni njena djeca ne znaju!

Kiosk
CECA O OVOME GODINAMA ŠUTI: Tajna o SVETLANI RAŽNATOVIĆ koja će vas ostaviti BEZ DAHA! Ni njena djeca ne znaju!
.

Folk pjevačica Ceca Ražnatović iz braka sa Arkanom Ražnatovićem ima dvoje djece, pjevačicu Anastasiju Ražnatović i boksera Veljka Ražantovića. 

Poznata je po hitovima Trepni", "Autogram", "Nevinost", "Didule", "Anđeo drugog reda".

1366705-ceca-ls

Jedan od najvećih hitova koje je Ceca otpjevala svakako je pjesma "Beograd". Cecu Ražantović su optužili da nije platila pjesmu "Beograd" čiji je autor Dino Merlin, ali pjevač otkrio istinu.

- Na tu priču je odavno stavljena tačka. Ceca je otpevala pjesmu "Beograd" koja je bila moj poklon za nju i suvišno je bilo šta pričati - rekao je za "Blic" Dino Merlin.

anastasija-ceca-ata-900x500

"Kukavica" iz 1993. godine, a koju je napisala Marina Tucaković našla se 2018. u zbirci zadataka za prvi razred gimnazije. Ta pjesma i te kako je obilježila njenu karijeru.

ceca-raznatovic

- Futa kaže imamo mi jednu pjesmu, ali mnogo pjevačica ju je odbilo i niko ne želi da je snimi. I naravno, Marina je tada bila u kuhinji, a to se sve dešava kod njih u stanu. Kaže mu: "Futo nemoj to da joj sviraš to je bezbeze". I ja kažem: "Molim te da čujem šta ste vi to napravili, a da je tako bezveze, to ne mogu da vjerujem". I on meni zapjeva: "Zagrli me i pođi putem kuda idu kukavice". Rekla sam mu odmah da je to ludilo kako je pjesma napisana i to je za mene ono što mi treba. Marina čuje iz kuhinje i dobacuje: "Nemoguće da ti se ovo sviđa". Futa sutradan uradi aranžman, sljedećeg dana otpjevam pjesmu što bi se narodski reklo "iz cuga" i postane potpuno remek djelo - rekla je Ceca u novogodišnjem intervju za RTV Novi Pazar.

Ne propustite