"Dopisivao se ja sa jednom curom na Instagramu"

Kiosk
"Dopisivao se ja sa jednom curom na Instagramu"
.

Šta uradiše ovi slini programi za ulepšavanje, filteri i fotošopovi...

 

Dopisivao se ja sa jednom curom na Instagramu nešto neobavezno, na slikama kao vajana, prelijepa, pune usne, lijep nos, krupne oči, uzak struk, ma tip top.

djevojka

Šetam ja gradom danas i ide mi u susret djevojka. Vidim kako mi se približava gleda me u oči i smješka se, kad se približila zastala je ispred mene i pozdravlja me u fazonu "pa gdje si ti" a ja se izgubio, nemam pojma ko je, reko "ćao, ali rekao bih da si me pomješala sa nekim, ja tebe ne poznajem". Kaže pa kako me ne poznaješ, dopisivali smo se i kaže ona tu svoje ime, ja ostao u šoku.

djevojka

Znači poptuno neka druga osoba je uživo od onih sa slika na Instagramu. Djevojke, ne radite to molim vas. Budite ono što jeste, postavljajte slike sebe u pravom svjetlu, manite se fotošopova do mjere da ste neprepoznatljive kada vas neko vidi uživo.

djevojka-1

To što ste na društvenim mrežama lijepe je jednako kao da ste bogate u monopolu. Impresivno, ali beskorisno.

BONUS ISPOVJEST:

Bili smo godinu dana u vezi i ona je igrom slučaja ostala trudna. Ja sam bio bijesan, za mene je to bilo nešto najgore tada.. Ona je bila druga godina, a ja četvrta. Niko nikad nije saznao za naš problem. Sami smo na odmorima razgovarali i ja sam donio odluku i natjerao je da pobaci. 

766x415-causes-of-a-negative-pregnancy-test-with-no-period

Ona mi je sa suzama u očima rekla ,,Da li znaš da ako pobacim ,možda više nikad neću ostati trudna?" Ja sam joj rekao da ne brine i da će imati djece.

Poslije dva dana sam je odveo kod ljekara i završili smo to.. Posle samo dva mjeseca smo raskinuli, jer se ona povukla u sebe, posvetila se školi, a ja ludovao sa društvom i zezao se.. nismo se više ni viđali toliko po školi, kada bi se sreli samo bi klimnuli glavom u znak pozdrava.

238-ginekolog

Završio sam školu i otišao na fakultet i više ništa nisam čuo o njoj.

niski-deblji-muskarac

Danas sam je vidio poslije 5 godina, ja sam šetao trgom sa ženom i dva deteta, a ona je sa svojim mužem šetala pod ruku.. Drug mi je rekao da ne može ostati trudna. Žao mi je. 

Ne propustite