Ovaj hotel je proglašen NAJGORIM NA SVIJETU: Kada vidite fotografije SVE ĆE VAM BITI JASNO, je li moguće da ovako nešto postoji?!

Kiosk
Ovaj hotel je proglašen NAJGORIM NA SVIJETU: Kada vidite fotografije SVE ĆE VAM BITI JASNO, je li moguće da ovako nešto postoji?!
.

Ako ste ikada bili nezadovoljni uslugom koju ste dobili u hotelu, možda će vam biti utjeha da sigurno niste prošli najgore.

Hotel Vale Guest House u britanskom gradu Hullu proglešen je "najgorim na svijetu" od mnogih gostiju.

Iako se nalazi nedaleko od centra ocjenjen je kao užasan. Sobe pine vlage i rupa, zajedničke kupaonice prljave i bez zamjene ručnika, dlake u tuš-kabini, čudan i neugodan miris... samo su neke od stvari koje ovaj hotel nudi, a fotografije samo potvrđuju napisano.

c2

c3

c4

c5

c6

c7

c8

c9

c10

Ovo su još neki od primjera ljudi koji su se pokajali zbog svojih rezervacija.

U posljednje vrijeme ne nedostaje ideja za neobične hotele. Pa tako postoje hotel izgrađen u potpunosti od leda, jedan podvodni plutajući sa spavaćom sobom kao akvarij, a drugi gdje su sobe visoko na drveću.

Ipak, hoteli na ovim fotografijama nisu niti jedan od navedenih. Ovo su trebale biti sasvim obične rezervacije, obične sobe ili apartmana. No, nije sve onako kako na prvu izgleda.

Pogledajte:

h1

h2

h3

h4

h5

h6

h7

h8

h9

h10

h11

h12

h13

h14

h15

h17

h18

h19

h20

h22

h23

h24

h25

Novi.ba

Ne propustite