MISTERIOZNA CRNA TAČKA NA DLANU: Policija se pojavila na vratima ove žene kada je nacrtala nešto na svojoj ruci…

Kiosk
MISTERIOZNA CRNA TAČKA NA DLANU: Policija se pojavila na vratima ove žene kada je nacrtala nešto na svojoj ruci…
.

Policija se pojavila na vratima jedne britanke jer je crtala na svoj dlan. Pogledajte o čemu se radi.

screenshot-4

Ovu kampanju je započela jedna britanka, koja je bila žr,tva porodičnog na,silja. Bila je očajna i nije mogla da se suprostavi sama, pa je započela ovaj projekat, takav da se žr,tve nas,ilja u porodici mogu lako uočiti.

quiz-image5645038114e34

Mnogi se plaše da govore o nas,ilju kojem su izloženi jer strahuju za svoj život i život svoje djece. Kampanja "crna tačka" je tiha, a ipak predstavlja jedan veliki korak ka okončanju ćutanja vezanog za nas,ilje.

quiz-image56450443680bf

Ideja je da se nacrta tačka na dlanu, kao enkriptovani vapaj za pomoć. Ovo pomaže u identifikaciji žrt,ava. Policija kada vidi, može pomoći, promijeniti i spasiti živote žrtv,ama.

Ovo je kampanja za pomoć najugroženijim žrt,vama nas,ilja u porodici. Jednostavno nacrtaju crnu tačku na dlanovima, i policija, porodica, prijatelji, ljekari, mogu prepoznati da je toj osobi potrebna pomoć, ali da je ne može direktno zatražiti.

quiz-image564505e84b818

"Hvala vam do neba! Vi ste pomogli da uklonimo užas iz naših života!", rekla je žena koja je pobjegla od nas,ilja u porodici. Ova kampanja vremenom postaje sve efikasnija i pruža veliku pomoć, kako ženama, tako i muškarcima koji su žrtve porodičnog na,silja.
 

Novi.ba/Fokuzz/Foto: Fokuzz

Ne propustite