U TOM GRMU LEŽI ZEC Izuzetno zategnuta atmosfera u slavnom klubu: Messi neće ni da pogleda najveće pojačanje Barcelone, PRIMORAN JE OTIĆI

Fudbal
U TOM GRMU LEŽI ZEC Izuzetno zategnuta atmosfera u slavnom klubu: Messi neće ni da pogleda najveće pojačanje Barcelone, PRIMORAN JE OTIĆI
,

Ekipa Barcelone ne bilježi rezultate na očekivanom nivou ove sezone, a potencijalni uzrok toga možda je otkrio francuski "Le10 Sport".

Kako navodi ovaj portal, na Nou Campu ne vlada najbolja atmosfera zbog zategnutog odnosa između najveće zvijezde tima Lionela Messija i najvećeg ovogodišnjeg pojačanja Antoine Griezmanna, prenosi B92.

5b8abf66-ba1c-4a3b-b3cc-749f0a0a0a6a-francuska-varane-umtiti-pogba-griezmann-previeworg

Španski fudbalski prvak je platio rivalskom Atletico Madridu 120 miliona eura odštete za Francuza, iako je navodno Messi zagovarao povratak Brazilca Neymara, koji je na kraju ostao u francuskom PSG-u. Iako je postigao tri gola za katalonski tim ove sezone, francuski napadač ne igra ni približno dobro za Barcu kao za svoj bivši klub.

messipovreda

U međuvremenu, Messi, zvanično najbolji fudbaler svijeta, povrijedio se i odigrao samo jednu cijelu utakmicu, a samo dvije počeo.

- Teško je upoznati se međusobno. Nijedan od nas ne voli mnogo da priča, a on je proveo dosta vremena povrijeđen, pa nismo ni bili u mogućnosti da mnogo razgovaramo na terenu - priznao je francuski napadač, o čijem se odlasku već špekulira u španskim medijima.

Ne propustite