Sin joj se bori s rakom, a zla susjeda je odlučila ostaviti joj šokantnu poruku

Kiosk
Sin joj se bori s rakom, a zla susjeda je odlučila ostaviti joj šokantnu poruku
.

Briga o petero djece je dovoljno zahtjevna, a to jako dobro zna i Randa Ragland koja je i sama majka petero djece. Ipak, puno joj je izazovnije, uz sve druge obaveze, svakodnevno putovati u bolnicu kako bi bila uz trogodišnjeg sina Jaxena koji se bori za život.

screenshot-2

Naime, dijagnosticiran mu je neuroblastom, rijetka vrsta raka koja se formira u živčanom tkivu, a osim toga, on je i autističan te ne priča.

Svakome tko čuje samo tih nekoliko informacija vjerojatno bi bilo potpuno jasno da joj briga o dvorištu trenutno vjerojatno nije na vrhu liste prioriteta. No, ne i njezinoj susjedi.

Kako je Randa ispričala, poprilično se šokirala kada je nedavno u svom poštanskom sandučiću pronašla poruku koju joj je ostavila bešćutna susjeda. Kako je napisala u svom pismu, smeta  joj zapušten izgled kuće i travnjaka te joj je poručila da se više pozabavi time umjesto drugim stvarima.

screenshot-3

"Poradi na vanjskom izgledu kuće koji zbog zapuštenosti snižava tržišnu vrijednost naših domova. Tko bi želio kupiti kuću pored vas te svakodnevno gledati to ruglo? Uređenje okućnice ne zahtijeva toliko posla i napora. Potrudi sei!” poručila joj je bezobrazna susjeda.

Nakon prvobitnog šoka odlučila je poruku podijeliti i na Facebooku kako bi svima poslala važnu poruku, potaknula ih da budu ljubazniji prema drugima i ne sude im prije nego što saznaju s kakvim se sve problemima moraju nositi.

"Naši se životi sastoje od posjeta liječnika i kliničkih pregleda, kemoterapija, transplantacija i operacija. Moj se sin doslovno borio za svoj život. Bio je hospitaliziran više od 20 puta, imao je preko sedam operacija", napisala je ova mama u opisu fotografije koju je objavila te je dodala kako je njen sin najhrabrija osoba koju poznaje.

Poručila je svima da se radije, umjesto da sude jedni drugima, jedni drugima osmjehnu u prolazu.

Novi.ba/Index

Ne propustite