PRAVA LJUBAV ILI IPAK NE: Ovih 10 JASNIH ZNAKOVA govore da će vam veza potrajati!

Kiosk
PRAVA LJUBAV ILI IPAK NE: Ovih 10 JASNIH ZNAKOVA govore da će vam veza potrajati!
.

Na početku svakog ljubavnog odnosa situacija se čini idealnom, ali  kako vrijeme prolazi tako započinju i prve svađe, krizni momenti i sve ono što na početku veze nismo očekivali.

Iako nema nikakve garancije hoće li nečija veza uspjeti ili ipak ne, stručnjaci za odnose  tvrde kako je po određenim znakovima između partnera moguće zaključiti hoće li im veza potrajati.

ljubav-par-veza-810x540

Jaka fizička privlačnost i potreba za dodirima

Upravo jsu strast i obostrana privlačnost između partnera jedan od znakova koji garantira uspješnu i dugoročnu vezu. Ako ste već godinama zajedno, a i dalje se ljubite i mazite, to je vrlo dobar znak, kažu psiholozi. Duboka emocionalna povezanost između partnera garancija je uspješno odnosa.

ljubav-poljubac-veza

Tvoj partner je dobar

Vrlo je logično da će ti veza vjerojatnije uspjeti s dobrim momkom, nego s zločestim dečkom. Iako se ti zločesti momci u početku čine privlačnijima, samo ćeš s dobrim muškarcem moći imati dugoročnu i sretnu vezu.

Često izlazite

Prema provedenim istraživanjima, odnos parova koji često izlaze i druže se s drugim parovima biti će sretniji i bolji. Druženje s drugima ojačava odnos i smanjuje strah pojedinaca, osobito u teškim trenucima.

prijatelji

Optimistični se

Parovi koji imaju pozitivne stavove prema budućnosti imaju mnogo veće šanse da im odnos bude uspješan, u usporedbi s pesimistima. Pozitivan je stav vrlo bitno zadržati i u onim najtežim trenucima.

Slični ste

Iako često možemo čuti kako se privlačnosti privlače, takve veze u kojima se partneri razlikuju mogu biti uspješne samo na kratke staze. Najdugoročnije su one veze u kojima su partneri karakterno sliče jedno drugom te dijele zajedničke vrijednosti.

Nije bilo leptirića u trbuhu nakon prvog spoja

Možda na prvu ovo zvuči pomalo kontradiktorno i besmisleno, no stručnjaci tvrde kako su 'leptirići u trbuhu' zapravo znak nesigurnosti u odnos te drugih anksioznosti.

Seks je odličan

Dobar i kvalitetan seksualni odnos između partnera je vrlo bitan faktor kada se govori o uspješnosti veze ili braka, a to su potvrdile i mnogobrojne studije.

seks-krevet

Najbolji ste prijatelji

Ako između tebe i tvog partnera ne postoje nikakve tajne te je prisutno obostrane povjerenje, to je vrlo dobar znak. Obostrano poštovanje, otvorenost i mogućnost komunikacije o svemu znak je da će vaša veza potrajati.

Pomirite se nakon svađe

Kako otkrivaju stručnjaci za odnose, svađe su neizbježne i prisutne su u svakom zdravom odnosu. Ono po čemu se uspješan odnos razlikuje od onog neuspješnog je u tome kako će se partneri ponašati nakon svađe. Ako se pomirite odmah za nekoliko sati, umjesto da se ljutite jedno na druge danima,  to je dobar znak jer pokazuje da je, unatoč svađi, emocionalna povezanost i  dalje prisutna.

par-svadja

Volite zajedno gledati filmove

Često ste u pidžamama s kokicama u ruci pred Tv-om? Parovi koji gledaju zajedno filmove koji govore o ljubavi i odnosima, imaju manje šanse da će se razići u naredne tri godine – tvrde istraživanja.

Novi.ba/Zena

Ne propustite