"Bio sam s njom cetiri i pol godine u vezi. Sada imam 29 god i na sve gledam drugacije. Prekinuli smo prije 3 godine. Ipak jos je se svaki dan sjetim. Kajem se sto sam..."

Kiosk
"Bio sam s njom cetiri i pol godine u vezi. Sada imam 29 god i na sve gledam drugacije. Prekinuli smo prije 3 godine. Ipak jos je se svaki dan sjetim. Kajem se sto sam..."
.

Bio sam s njom cetiri i pol godine u vezi.

2017-05-ljubav-i-veza-450591643

Sada imam 29 god i na sve gledam drugacije. Prekinuli smo prije 3 godine. Ipak jos je se svaki dan sjetim. Kajem se sto sam izgubio takvu ženu . sa 26 god. nisam razmisljao kao danas. Živio sam od danas do sutra a njoj sam pričao „zrele priče“. Ona je uvjek bila tip koji grize koji se bori koji daje sve od sebe.
Imala je uvijek jasne stavove i ciljeve. Uvijek je o svemu razmisljala unaprijed i o svemu imala neki plan i predođžbu. Ja nisam bio takav samo sam razmisljao i zamišljao ali nisam bio uporan kao ona. Imali smo jasne i konkretne zajednicke planove o buducnosti o svemu.trebali smo skupa ici u inozemstvo. Al ja sam je izigrao. Nisam bio spreman za nešto više nisam grizao. Više sam se držao sta kazu drugi sta misle drugi umjesto da se pokrenem s mjesta. Otisla je sama. Nikad joj nisam podrska. smetalo mi je kad mi nešto prigovori. nazivao sam je ljubomornom. Rekli su mi kasnije kako su joj svi divili kako je se snašla i kroza šta sve je prošla .uvijek je bila borac.

 raskid
U svom životu sve sto ima morala je stvoriti sama. U svemu je bila uporna izuzetno uporna. I na kraju nase veze borila je se vise nego ja. Ja sam je vrjeđao odgurivao i razocarao kao niko. Obecavao sam joj da cu doci i krivio je za sta je i nije bila kriva. Ali najveci problem je bio u meni, nisam bio spreman nisam imao muda za nove stvari novu okolinu nove prepreke.Nikad nisam imao tako jak stav i karakter kao ona. Ponizavala je se radi mene da bi spasila nas odnos u svemu je bila borac. Nikad je nisam bio zasluzio. Vrjeđao sam je namjerno sa stvarima koje znam da je bole i smetaju.

ena-posao-s1
Danas je poslovno uspješna, statuirana žena i još ljepša nego prije. Onaj prekrasni osmjeh i obrazi ostali su isti i onaj njen duboki ostri pogled. Nikad se nije uzdigla unatoč uspjehu i dalje je normalna i pristojna. Vjera je za nju bila bitna stavka u životu dok sam ja puno psovao i nisam imao takav odnos prema Bogu kao ona. Ona nije bila vjernik samo na papiru i zbog toga smo se nekada prepirali. Ja sam ostao u kolotečini svog zivota sa ljudima koji pretaču iz supljeg u prazno.

 momak
Kajem se da sam radi svoje nezrelosti gresaka i pojedinih ljudi izgubio tako vrjednu osobu. 3 godine nismo skupa al svaka druga koju upoznam nije imala to sto ona ima. i zato borite se za osobe koje vrijede. Propitajte svoje razmisljanje i stavove jer mozda posle bude kasno. Drzite svoje cure zene za kraljice. Za vrjedne osobe isplati progutati i ponos i boriti se za njih.


Izvor: receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.com
fOTO: Ilustracija

Ne propustite