Prepoznajete li ga? Kao dijete je zarađivao milione dolara a danas ... (FOTO)

Nekad i Sad
 Prepoznajete li ga? Kao dijete je zarađivao milione dolara a danas ... (FOTO)
Iako je ostao bez posla, tvrdi da je sretniji otkako je ...

Nekada je bio jedna od najplaćenijih televizijskih zvijezda, a danas ministrira i propovijeda po crkvama širom Amerike. Angus T. Jones (21), bivša zvijezda serije "Dva i pol muškarca", u intervjuu za jednu američku tv stanicu otkrio je da više nije mogao glumiti u seriji koja je stvarala probleme od bizarnih stvari, dok u stvarnom svijetu ljude more prave brige.

angus5
 
Sretniji je otkako je pronašao Boga

Iako je ostao bez posla, tvrdi da je sretniji otkako je pronašao Boga. Devet mjeseci nakon što je 2012. godine otišao iz serije počeo je pohoditi crkve. 

"Bio sam plaćeni licemjer. Osjećao sam da to što radim nije u redu, a i dalje sam glumio - rekao je u intervjuu Angus koji je na setu popularne serije proveo deset godina. 

angus4

Na godinu je zarađivao 6 miliona dolara

Sve do 2012., kad je na YouTubeu objavio video u kojem objašnjava gledaocima kako trebaju prestati gledati seriju jer će se njihovi umovi ispuniti prljavštinom, zarađivao je šest miliona dolara. 

angus3

Glumio bi u predstavama biblijske tematike

Kako bi se što više odmaknuo od svog lika iz serije, Jakea, Angus je pustio bradu pa sad izgleda potpuno neprepoznatljivo. No uprkos tome što je napustio seriju, nije potpuno odustao od glume. Razmišlja o mogućnosti da zaigra u nekoj od predstava, no samo ako će ona biti biblijske tematike. 

angus6

Svjestan toga da je, nakon objave videa na YouTubeu, uvrijedio producenta i režisera serije Chucka Lorrea, Jones kaže da mu je žao zbog toga jer zna da je Lorre ponosan na svoj proizvod, no svejedno mu nije žao zbog onoga što je rekao. 

angus1

Izvor: 24sata.hr

Ne propustite