TRUDNA JE?? ZATO NIJE GLEDALA NOVAKA NA WIMBLEDONU: Konačno je isplivao PRAVI RAZLOG zašto Jelena nije prisustvovala finalu

Kiosk
TRUDNA JE?? ZATO NIJE GLEDALA NOVAKA NA WIMBLEDONU: Konačno je isplivao PRAVI RAZLOG zašto Jelena nije prisustvovala finalu
.

Sve navijače Novaka Đokovića, tokom meča protiv Rodžera Federera, zanimala je samo jedna stvar: Zašto Jelene Đoković nema u Noletovoj loži?

Razne kuloarske priče odmah su krenule da kruže, od toga da je Jelena ponovo trudna, do izmišljotine da Nole i njegova supruga nisu u dobrim odnosima.

Jelena Đoković nije u "blagoslovenom stanju", kao što kažu pojedini tračevi na društvenim mrežama, pošto su Novakove riječi da je "sad vrijeme da ponovo bude tata", skroz pogrešno protumačene. Prvi reket planete nije najavio proširenje porodice, već da će se u narednom periodu u potpunosti posvetiti roditeljskim obavezama i uživati sa svojom djecom Stefanom i Tarom. 

Istina, Jelena Đoković jeste bila u Londonu, ali se nije pojavila u kompleksu gdje se igrao turnir, jer je čuvala djecu! Mnogi su se pitali kako je to moguće, kada je Stefan bio na meču. Većina Noletovih fanova ne zna da je naslednik srpskog asa došao na stadion tek krajem petosatne borbe Đokovića i Federera.

jelenaaa

(foto: Instagram)

- Jelena i Novak su se dogovorili da ona ne bude u loži. Jednostavno, Taru nije imao ko da čuva, a uz to je i zaspala tokom meča. Stefan je izdržao, pa su po njega došli Srđan i Dijana. To je izvodljivo, zato što je kuća u kojoj su svi smešteni bukvalno minut udaljena od kompleksa u kojem se igra turnir - kaže za "Alo" izvor blizak porodici Đoković.

novak-reuters

(foto: Reuters)

"Neverne Tome" i dalje postavljaju pitanje otkud da Đokovići nemaju dadilje koje čuvaju decu?

- Ne, Đokovići nemaju dadilje. Ranijih godina su sa djecom Jeleni pomagali njeni roditelji. Ovaj put je situacija drugačija, pošto oni nisu mogli da doputuju u London. Spriječili su ih privatni razlozi - rekao je isti izvor.

Ne propustite