SRBIJANSKI MEDIJI BRUJE O BOLESTI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: A sada se oglasio i LUKA JOVIĆ, otkrio nešto PRETUŽNO!

Kiosk
SRBIJANSKI MEDIJI BRUJE O BOLESTI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: A sada se oglasio i LUKA JOVIĆ, otkrio nešto PRETUŽNO!
.

Luka Jović, napadač Real Madrida, napisao je autorski tekst za "Plejers tribjun" u kome je otkrio mnoge detalje iz ličnog života. Jović je iznio potresnu priču o borbi njegove starije sestre sa leukemijom koja je promijenila kompletan život njegove porodice.

Poslije duže borbe, njegova sestra je izliječena, a ovaj slučaj je posebno privukao pažnju javnosti nakon saznanja da srpski stručnjak Siniša Mihajlović takođe boluje od ove opake bolesti.

mihajlovic-2-620x350

(foto: Printscreen)

– Ne pričam o tome puno, ali kada sam imao devet ili 10 godina, moja starija sestra se ozbiljno razboljela. To je bio trenutak koji je obilježio naše živote. Doktori su otkrili da ona ima leukemiju i od tada je često išla u bolnicu. Moja mama je prestala da vodi računa o prodavnici kako bi bila sa njom. Čitave jedne godine nam je porodica praktično bila razdvojena. Živio sam sa tatom i dedom, oni su me vodili na treninge sa Crvenom zvezdom u Beograd, dok je mama ostajala sa sestrom - napisao je Jović.

profimedia-0419777530

(Foto: Profimedia)

Posebno pamti jedan događaj.

– Bilo je to jako teško vrijeme. Ono čega se najviše sjećam je osjećaja koji sam imao kada smo se vraćali iz Beograda u Batar (rodno selo) poslije jedne utakmice. Tata je vozio automobil, a onda je svratio i pokupio strica i još jednog rođaka. Isprva nisam razumio šta se dešava, ali sam u jednom trenutku shvatio da ćemo imati veliku proslavu. Došli smo kući i sećam se da je sestra imala na glavi papirnu kapu, kao da joj je rođendan. Rekli su nam da je izliječena. Osjećaj je bio nevjerovatan, ogromno olakšanje, jer sam bio uplašen za nju jako dugo.

39491d83ss4oxuaahxez-1

(Foto: Društvene mreže)

Podsjetimo, Jović je ljetos prešao iz Ajntrahta u Real za sumu od 60 miliona eura.

luka-jovic-real-madrid-reuters-1024-opt

(foto: Reuters)

Ne propustite