SMOGLA SNAGE I NAPUSTILA GA: Melanija ostavila Donalda Trumpa! (FOTO)

Zanimljivosti
SMOGLA SNAGE I NAPUSTILA GA: Melanija ostavila Donalda Trumpa! (FOTO)
.

Ono što su tek malobrojni znali, sada je saznala cijela američka, ali i svjetska javnost.

Iako bi možda većina ljudi pomislila da uprkos svim javnim sramotama koje joj priređuje, američka prva dama Melanija Tramp ne bi nikada otišla i napustila svog supruga Donalda, prevarili bi se. Ako je vjerovati najnovijoj knjizi Ronalda Keslera o životu američkog predsednika, pod nazivom 'The Trump White House: Changing the Rules of the Game', ona je to već jednom i uradila.

melanija

Istina je da tada još nisu bili u braku, ali i to se važi, zar ne? Kako piše autor knjige, na početku njihove veze, Melanija je videla je Karu Jang, bivšu djevojku Donalda Trampa, kako napušta njegov apartman u Tramp kuli.


''Bilo je to na početku njihove veze 1998. godine i Melanija je s njim putovala u Mar-a-Lago privatnim avionom. Prije odlaska, otišla je do njegovog apartmana u Tramp kuli, odakle je izašla Kara Jang, manekenka koja je dvije godine bila u vezi s Donaldom. Melanija ga je ostavila istog trena", objasnio je Kesler za Us Weekly.

 

gorgeous???? #flotus

A post shared by Melania Trump???????? (@melaniatrmp) on

''Nije razmišljala ni o milijardama koje on ima, ni o prekrasnom Mar-a-Lagu ili luksuznom apartmanu. Raskinula je vezu s njim i naredila da joj pošalju nazad svu odjeću koju je već poslala za Mar-a-Lago. Nazvala je batlera Tonija Senekala i to ga zamolila. Ipak, Donaldu je trebalo samo nedelju dana da je pridobije natrag, a ona je ponovo vratila svoju odjeću u Mar-a-Lago. Ali, to vam ipak daje uvid u njen karakter, kojim je na kraju bio impresioniran i sam Donald", rekao je autor knjige, prenosi Glossy.espreso.rs.

 

so cute pic???? #flotus #donaldtrump

A post shared by Melania Trump???????? (@melaniatrmp) on

Uprkos tom navodnom razlazu, par se na kraju ipak vjenčao u januau 2005. godine, a u martu 2006. godine dobili su sina Barona.

Ne propustite