DARA BUBAMARA NIKAD NIJE KRILA DA JE UGRADILA SILIKONE: Pogledajte kako su njene grudi izgledale prije nego ih je napumpala!

Show
DARA BUBAMARA NIKAD NIJE KRILA DA JE UGRADILA SILIKONE: Pogledajte kako su njene grudi izgledale prije nego ih je napumpala!
.

Svima dobro poznata folk pjevačica Dara Bubamara nikada nije krila da je uz pomoć plastične hirurgije uvećala grudi i to za nekoliko brojeva.

Dara je imala prirodne grudi čija je veličina bila jaka trojka. To se jasno može vidjeti na slici od prije 12 godina.

dara2

U međuvremenu je Dara ponovo povećala grudi, te sada fura jaku peticu. Dara je ponosna na svoje mega silikone i zbog njih privlači pažnju muškaraca gdje god da se pojavi.

dara3

Početkom godine korigirala i stražnjicu, ali taj zahvat skoro ju je stajao života.

 

Mali predah...❤️❤️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Kako piše Blic, pjevačica je htjela imati pozadinu poput latino dive Jennifer Lopez pa je ugradila silikone, ali njezino tijelo poslije svega nekoliko dana odbacilo je strano tijelo.

- Isprva je sve bilo u najboljem redu, a onda je uslijedio pravi pakao... Dobila je trovanje krvi zbog čega je hitno prebačena u bolnicu. Završila je na antibioticima, a čim je terapija završila, izvadili su joj implantate - rekao je izvor blizak beogradskoj klinici i pjevačici.

Dara Bubamara u bolnici se navodno oporavljala dva tjedna, a povećanje stražnjice komentirala je ovako:

- Htjela sam staviti mozak pa sam ga izvadila! Imala sam upalu pluća - odbrusila je folk zvijezda Blicu.

 

 

 

Ne propustite