Muče vas urasle dlake?! Evo kako ih se riješiti ZAUVIJEK!

Praktična žena
Muče vas urasle dlake?! Evo kako ih se riješiti ZAUVIJEK!
.

Borba protiv uraslih dlačica može biti bolna i neugodna. Ovi savjeti će vam pomoći da se oslobodite uraslih dlačica, ali i izbjegnete slična stanja.

Njegujte svoju kožu na ispravan način i neće biti problema. Posvećujući više vremena njezi tijela izbjeći ćete razne neugodne i bolne reakcije. Naučite osnove od profesionalaca koji će vam pomoći u borbi protiv uraslih dlačica.

Ovo nesretno stanje doista može prouzročiti probleme. Crvene kvržice mogu dovesti do teže i nepovratne štete u strukturi kože. Borba protiv uraslih dlačica nije samo stvar ljepote, već i nužnost kako bi se osiguralo besprijekorno stanje kože.

-Počnite s toplom kupkom koja će omekšati kožu, a to će omogućiti pravilno uklanjanje uraslih dlačica. Mlaka voda ima moć da otvori pore i pomogne u rješavanju ovog problema. Folikul će se otvoriti i uraslu dlačicu će biti lakše odstraniti.

-Ako želite brzo uklanjanje dlačica, umočite krpu u toplu vodu i držite na problematičnom području najmanje 10 do 15 minuta. To također možete učiniti i prije depilacije.

-Piling igra ključnu ulogu u uklanjanju uraslih dlačica, a i odličan je za uklanjanje mrtvih ćelija kože. Ovo je jedan od najbolji načina uklanjanja mrtvih ćelija kože koji su većinom krivci za urasle dlake.

Lagano trljajte piling u kožu, ali ne previše oštro da ne učinite više štete nego koristi. .

-Koristite visoko kvalitetne pincete za uklanjanje uraslih dlačica, ali prvo što morate učiniti je dezinficirati ju uranjanjem u alkohol na nekoliko minuta. Povucite kožu oko urasle dlačice kako biste bili u mogućnosti iščupati je pincetom. Budite pažljivi da pincetom ne ogrebete kožu.

-Kako bi ubrzali pravilan oporavak kože na kraju nanesite hidratantnu kremu, a kako bi izbjegli probleme nemojte uklanjati dlačice u smjeru rasta.

 

Ne propustite