NIKOLA KOJO BIJESAN: Dok je bio živ Glogovac im nije bio dobar, a sada ga koriste za sakupljanje jeftinih političkih poena! (FOTO)

Show
NIKOLA KOJO BIJESAN: Dok je bio živ Glogovac im nije bio dobar, a sada ga koriste za sakupljanje jeftinih političkih poena! (FOTO)
.

Dok je bio živ Glogovac im nije bio dobar, a sada ga koriste za sakupljanje jeftinih političkih poena

Glumac Nikola Kojo okrenuo je krajem prošle godine leđa lideru PSG Saši Jankoviću, a sada ga je iz takta izbacio tvit Jankvićeve supruge Slavice, piše Telegraf.rs.

Ona je na društvene mreže okačila kolaž fotografija na kojima je prikazan sretan par Janković s jedne strane i kadar Nebojša Glogovac iz predstave Hamlet s druge strane. Ova montaža napravljena je tako da izgleda kao da se Glogovac klanja njoj i lideru PSG.

Na ovaj prizor Kojo nije ostao nijem, a koliko ga je ovo korištenje njegovog preminulog prijatelja potreslo, pokazao je i na tviteru, a to što nije birao riječi najbolje oslikava stepen njegovog besa i razočaranja.

- Tako... nek se klanja sad u tvojoj montaži.. nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: "Previše je nacionalan". MUP M - napisao je Kojo.

kojo1

Kojo tu nije stao. U drugom tvitu bio je podjednako bijesan i kritičan.

- I ovo je sigurno bolje nego korištenje mrtvih glumaca u "Zalupi vrata"...ipak je Glogi svježiji...a i džabe je? Jel' da? Govna jedna...- napisao je glumac.

Ne propustite