TRESLA SE ZADRUGA: Luna i Kija se ŽESTOKO posvađale, a kada je Đoganijeva izašla iz sobe, Kristina je osula paljbu po Slobi!

Show
TRESLA SE ZADRUGA: Luna i Kija se ŽESTOKO posvađale, a kada je Đoganijeva izašla iz sobe, Kristina je osula paljbu po Slobi!
.

Pale su teške reči u rijalitiju televizije "Pink", a u glavnim ulogama našli su se ponovo Sloba, Luna i Kija Kockar
 

Nadežda Biljić napravila je pravu pometnju u "Zadruzi". Pinkova zvezda je bez dlake na jeziku govorila Luni, Slobi i Kiji i da joj se cijela priča oko njih prilično zgadila, prenosi Telegraf.rs.

- Meni je rečeno da njih dvoje čuvam i branim kao prijatelj. Ja to nikad neću to uraditi. Rečeno mi je da napadam Kristinu i da iznesem sve što se piše i priča i da svi ti ljudi koji su meni nešto rekli ružno o njoj da imaju dokaze, ja neću... Ja nju poznajem kao još uvijek zakonitu suprugu mog bivšeg prijatelja i poštujem je isključivo zbog toga. Smatram da je pogriješila u nekim stvarima, ali to je moje mišljenje. Boli me du*e za njih troje. Na ku*ac su mi se više popeli, i Sloba i Luna i Kija. Iskreno da vam kažem. Ja ne znam šta sam ja to loše uradila spolja. Kada pogledate cijelu ovu priču spolja, ne zna se ko koga je*e, ko priča istinu, ko laže... - rekla je Nadežda.

Nakon Nadeždinog izlaganja, Luna i Kija su se pokačile. Đoganijeva je prvo iskritikovala Biljićevu, nazvavši je "debilkom", a onda je krenula na Kristinu, nakon što joj je Slobina žena dobacila.

- Kristina, ja nisam ljubomorna uopšte. I prekini da me prozivaš i ti. Non-stop me prozivaš... Prekini da me provociraš - rekla joj je Luna.

-- Ne možeš ti mene da napadaš - rekla je Kija

- Ja nisam kriva što vi niste zajedno - rekla je Luna.

- Ja tebe ne diram. Šta si umislila? TI ćeš meni da kažeš šta ću ja da kažem... Je l' si ti normalna, djevojko? - odbrusila joj je Kija.

Luna je napustila prostoriju, a Kristina je krenula na Slobu i osula paljbu po njemu.

- To je tvoja sramota, Slobodane. Mene je blam da budem s tobom u braku... Vrlo je jadno kako se ponašaš prema meni poslije svega

- Pametnije ti je da ćutiš. Skloni mi se s očiju - ljutito je rekao Sloba.

Nešto kasnije, Nadežda je priznala da su joj Anabela i njen i Slobin zajednički prijatelj rekli šta da radi i šta da priča.

- Anabela sve što je rekla je rekla lijepo. Rekla je za svoju kćerku da joj kažem da ne treba da spušta glavu kada se priča o seksu, da je voli i da nije nikakva sramota to što radi. I ja sam to njoj rekla. Rekla mi je da je čuvam - rekla je Nadežda u spavaćoj sobi.

Ne propustite