SVAKA ČAST: Slavna pjevačica kupila kuću trudnoj beskućnici!

Show
SVAKA ČAST: Slavna pjevačica kupila kuću trudnoj beskućnici!
.

Taylor Swift je kupila svojoj trudnoj obožavateljici kuću nakon što je doznala da je ova ostala bez doma nakon što joj je dečko izgubio posao. Obožavateljica Stephanie primila je sretnu vijest dok je čekala svoju omiljenu pjevačicu iza pozornice nakon koncerta održanog u Manchesteru.

- Ono što mnogi ne znaju je da sam tokom osam mjeseci trudnoće bila beskućnica. Moja mama je zamolila Taylor da uradi nešto specijalno za mene na koncertu na kojima sam išla. Poslije nastupa, Taylor me je odvela u svoju garderobu i rekla mi: "Stefani, dugo si u mom životu i nikada ništa nisi tražila. Mogla si da me potražiš i ja bih ti pomogla. Ali nisi... Tvoja mama mi je rekla...". Potom mi je poručila da želi da mi vrati novac koji sam dala za ulaznicu. A, u stvari, pomogla nam je da kupimo kuću i stvari za bebu - izjavila je Stefani.

'Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu', rekla je Taylor oduševljenoj Stephanie.

- Te noći mi je dala svoju ruku i podigla me sa zemlje, kao što to radi već 12 godina, volim je zauvijek, završila je Stefani.

Ne propustite