CityDeal vas za Novu godinu vodi u neprikosnovenu Budimpeštu za 59 KM!

Kiosk
CityDeal vas za Novu godinu vodi u neprikosnovenu Budimpeštu za 59 KM!
-

Gdje ćete za Novu? Zar nismo ovo pitanje čuli beskonačno mnogo puta u životu? Često i ne znamo kamo bismo otišli sve do zadnjeg dana. Uz naše ideje isplanirajte najbolji novogodišnji provod već sada! 

saturday-night-parties-in-szechenyi-bath-budapest

Budimpešta, "Kraljica Dunava", grad mnogobrojnih termi i bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine, okićena za Božić, rasplesana za Novu Godinu ili rascvjetana u proljeće, mjesto je koje se treba vidjeti.

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Ljepote Budimpešte doprinose 10  mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od čardi.

kuala-lumpur-650x260

Ako još niste odlučili gdje ćete provesti Novu godinu, portal CityDeal za vas ima specijalnu ponudu. Novogodišnje putovanje u Budimpeštu za nevjerovatnih 59 KM koje ne smijete propustiti! Budimpešta je jedan od najljepših gradova srednje Evrope i mnogo je razloga zašto baš u njemu treba da kažete zbogom ovoj godini. :)

52477-olympic-image1

"Budimpešta je jedan od najljepših gradova koje sam posjetila! Ono što me posebno iznenadilo su cijene. Mogli smo si svaki dan priuštiti ručak u restoranima, ali i ''luksuzan'' novogodišnji provod" – riječi su zadovoljne korisnice našeg portala.

Ne propustite