OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bora odlučio ko će biti potrčko, a poslije njegovog izbora svi zadrugari su mu aplaudirali! (VIDEO)

Show
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bora odlučio ko će biti potrčko, a poslije njegovog izbora svi zadrugari su mu aplaudirali! (VIDEO)
.

Bora Santana napravio je odličan potez, sudeći po reakciji ostalih učesnika "Zadruge"

Ovonedeljni vođa Bora Santana je birao potrčke, a njegov izbor bio je pomalo neočekivan. On je izabrao jednu mušku i jednu žensku osobu.

- Dragi zadrugari, pošto sam ja u životu naučio da se dobro dobrim vraća. Kada sam je bio potrčko, doživeo sam nešto najljepše... Pomirio sam se sa osobama s kojima nisam bio dobar... I na tome sam zahvalan jednoj osobi koja me je tada postavila za potrčka  Želio bih da se to njemu desi kao i meni, u pozitivnom smislu. To je Marko Janjušević - rekao je Bora.

Janjuš je rekao da je očekivao da će biti potrčko, ali se pitao ko će biti zajedno sa njim u sobi za izolaciju.

Ko će sa Janjušem u sobu za izolaciju, otkrio je Bora.

- Ja bih postavio jednu žensku osobu, jednu umjetnicu, djevojka koja je prava umjetnica, djevojka koja ima bujne grudi, djevojka na koju je dosta zadrugara bacilo oko na nju, mislim kao zadrugarku, djevojka koja je druželjubiva i djevojka koja je bila njegov veliki prijatelj i ostala je. To je Sara Reljić - rekao je ovonedjeljni vođa.

Svi su aplaudirali Bori na izboru, a Sara je rekla da neće biti problem što će biti sa Janjušem u izolaciji, ali da će joj biti žao što neće biti sa Vojketom. Za omiljenog zadrugara izabran je Miki Đuričić.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Ne propustite