Ona je bila prva ljubav Damira Fazlinovića, od tada je prošlo 9 godine: Evo kako Ines izgleda danas

Kiosk
Ona je bila prva ljubav Damira Fazlinovića, od tada je prošlo 9 godine: Evo kako Ines izgleda danas
.

Jedna od najgledanijih humorističkih serija u regionu bila je difinitivno ‘Lud, zbunjen, normalan’ u režiji Elmira Jukića i scenariste Feđe Isovića.

Prva sezona serije premijerno je emitovana FTV BiH u periodu od 7. septembra 2008. godine pa do 12 aprila 2009. godine. Humoristična serija pratila je radnju tri generacije porodice Fazlinović koji žive u istom stanu, Izeta Fazlinovića koga je glumio Mustafa Nadarević, Faruka koga je glumio Senad Bašić i Damira koga je glumio Moamer Kasumović.

Damirovu djevojku u prvoj sezoni serije igrala je glumica Iva Šulentić koja se pojavljivala u epizodnoj ulozi u sedam nastavaka gdje igrala lik Ines. Ines je energična i vragolasta, tako je bio užitak gledati njeno pojavljivanje među porodicu Fazlinović.

mv5bnjrlodhkmdqtmza2my00ztq1lwi5zgetnwiwztrimgq5ngrlxkeyxkfqcgdeqxvymjy2mzy2mjk-v1

Iva je je jedna od najpoznatijih hrvatskih voditeljica. Rođena je u Zagrebu 15.05.1983 godine. Sa samo 12 godina stala je pred kamere te izgradila uspješnu karijeru. Na radio televiziji u Hrvatskoj vodila je popularne emisije Garažu i Briljanteen.

Škola joj nikada nije predstavljala problem i bila je oduvijek marljiva i svjesna učenica. Upisala je prvu gimnaziju poslije toga Ekonomski fakultet. Za studiranje ekonomije odlučila se jer je primjenjiva i konkretna. Tokom rada u struci shvatila da ipak to nije ono čime se želi baviti.

517521

Iva je odrasla u Zagrebu, majka joj je po zanimanju bakarica. Kao tinejdžerica je voljela slušati Guns ‘n’ roses i New kids on the block i gledati Prljavi ples i Beverly Hills.

Neko vrijeme bila je u vezi sa glumcem Filipom Jurčevićem ali veza je prekinuta tako što je njegova bivša djevojka iznenada ostala trudna. Poslije toga je prohodala sa Lukom Nižetićem pjevačem, ali oni o svojoj vezi nisu pričali u javnosti.

23668509-336476373487486-835969574045220864-n

2016. godine udala se za Igora Mikloušića, višeg asistenta psihologije na zagrebačkom institutu Ivo Pilar i bivšeg kolumnista Jutarnjeg lista. Par je bio u vezi četiri godine. Zavjete su izmijenili u crkvi Sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu, a slavlje je održano u galeriji Lauba.

Već u 12 godini stala je pred kamere i debitovala u Turbo Limach Showu gdje je igrala velikog zeca. Vodila je emisije Zagonetni ulomak, Obrazovni program, Dječji tjednik.
2003. pred njom je bio veliki izazov – vođenje Dječje pjesme Eurovizije. U tom se poslu dobro snašla pa ga je nastavila raditi do 2006. godine.

5767

Ono po čemu je većina pamti jeste emisija za mlade Briljanteen koji je vodila zajedno sa Franom Domitroviće. Uspješnica predstavljala razne umjetnike, spotiste, znanstvenika.

2007. dobila je čast voditi Doru na glavnoj pozornici uživo.

Okušala se kao glumica u sporednim ulogama u humorističnim serijama Bitange i princeze, Bumerang, Luda kuća, Stipe u gostima i Lud, zbunjen normalan i u filmovima Sonja i bik, Što ti znaš to se meni dogodilo, Brija i Smash!

Djeluje i kao ambasadorica poznatog brenda Always, a na to se odlučila jer joj se sviđa što brend za misiju ima slavljenje žena, slobode i veselja.

Iva je prepoznata kao jedna od najboljih voditeljica ovih prostora, pogotovo što se tiče vođenja programa za mlade ljude. Rado je viđeno televizijsko lice, a uz sve obaveze ima vremena za humanitarni rad i aktivizam u sklopu raznih kampanja. Dobitnica je nagrade Story hall of fame za najbolji beauty editorial.

Iva Šulentić zajedno sa suprugom Igorom Mikloušićem i ostatkom ekipe iz Balon kluba Zagreb na Europskom prvenstvu u letenju balonima na vrući zrak drugi put upisala u Guinnessovu knjigu rekorda po najvećem broju balona na vrući zrak koji su poletjeli u isto vrijeme.

Ne propustite