Kuhala sam za jednog, a mislila na drugog! SANJA MARINKOVIĆ ISKRENO PROGOVORILA O PREVARI

Show
Kuhala sam za jednog, a mislila na drugog! SANJA MARINKOVIĆ ISKRENO PROGOVORILA O PREVARI
.

Voditeljka je riješila da sa svojim fanovima podeli situacije iz privatnog života.

Sanja Marinković tvrdi kako je životne stavove gradila na svom iskustvu, ali i da se mnogo preispitivala zbog svega onoga što je čula od drugih, budući da su se na njenom kauču ispovjedale neke od najinteligentnijih ličnosti sa naše javne scene.
 
Za razliku od mnogih žena koje odbijaju da govore o prevari, Marinkovićeva se u posljednjem intervjuu dotakla i ove teme i iznijela svoje mišljenje o tome, pritom sagledavši preljubi iz ženskog, ali i iz muškog ugla.

"Postoje žene koje nemaju dilemu oko toga da postoje koji su zaslužili da ih žena prevari. Poslije toliko godina razgovora o ovim temama sa raznim ženama u svojoj emisiji, više nisam pametna i ne mogu da kažem šta je mjera sreće za jednu ženu kada je riječ o prevari i da li više boli saznanje da vas je slagao i izdao ili to što nema više strasti i što ste vi poželjeli da ga prevarite", počela je uopšteno priču voditeljka, a zatim postala nešto ličnija.

"Bilo je situacija i kada sam ja kuhala ručak jednom, a mislila na drugog, ali i da mladići s kojima sam se zabavljala povjeruju da će im život biti ljepši i srećniji sa nekom drugom a ne sa mnom", bila je iskrena Sanja.

Ne propustite