ANA NIKOLIĆ U DEPRESIJI ZBOG RAZVODA: Pjevačica zbog Raste ne izlazi iz kuće!

Show
ANA NIKOLIĆ U DEPRESIJI ZBOG RAZVODA: Pjevačica zbog Raste ne izlazi iz kuće!
.

Veliku medijsku pažnju privukla je vijest da se Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razvode, i to samo tri mjeseca nakon što se pjevačica porodila.

Kontroverzni par ne želi da se oglašava u medijima povodom spekulacija da se rastaje, već svako vodi svoju brigu. Rasta je posvećen svojim nastupima u inostranstvu, , a Ana brine o kćerkici Tari, u čemu joj veliku pomoć pruža majka Miljana, kao i žena koju je angažovala da joj čuva bebu.

Paparaci su uslikali pjevačicinu dadilju kako kišno jutro provodi na terasi uspavljujući malu Taru, koja se nalazi u kolicima, dok pjevačica ne izlazi iz kuće. Pored dadilje, veliku pomoć ima i od majke Miljane.

"Miljana ne želi da se miješa u bračni život svoje kćerke, pa samim tim nije željela ništa da komentariše za javnost", kaže blizak izvor pjevačica.

"Ana se trudi da što manje izlazi iz kuće, jer joj nije prijatno da se susretne s fotografima koji je svakodnevno čekaju ispred zgrade, i nada se da će se uskoro sve stišati. Trebalo bi da se ovih dana nađe s advokatom povodom cijele situacije. Dadilja i kućna pomoćnica također vode računa o svemu, a Ani je potreban mir kako bi se malo oporavila i razmislila o sljedećem koraku", otkriva izvor.

(Novi.ba/Kurir.rs)

 

PROČITAJTE JOŠ:

ZBOG NJE SE RAZVODE?! Bez milosti, Ana presjekla kada je vidjela Rastu sa bivšom!

Brak Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste doživio je krah. Pjevačica je podijnela papire za razvod, a spekuliše se da je problem nastao zbog međusobnih nesuglasica, ali i Rastinog čestog odsustva zbog poslovnih i drugih obaveza.

Kako prenose srbjanski mediji problem između supružnika nastao je zbog treće osobe. U pitanju je Rastina bivša djevojka.

"Ani je veoma smetalo to što Stefan dosta vremena provodi van kuće. Ona se trudila da razume poslovne obaveze, odnosno kada je išao na nastupe i koncerte, ali njegova odsustva iz drugih razloga joj se ni malo nisu dopadala. Mislila je da će se te stvari srediti kada se rodi Tara, ali to se očigledno nije dogodilo", tvrdi izvor blizak bračnom paru i dodaje:

"Pored svega Ana se trudila da bude što tolerantnija i da razume to što je često van kuće, ali dogodila se situacija koju nije želela da opravda i oprašta. A kap koja je prelila čašu bilo je kada je Ana saznala da će Stefanova bivša devojka biti u njegovom novom spotu za pjesmu koju snima sa Ljupkom Stević. Kada je Ana čula da je i dotična Vida Savić na snimanju, odlučila je da "presječe" sve".

"Njih dvoje su se ozbiljno posvađali i Rasta je napustio stan. Oni ne žive zajedno više od nedelju dana, što je Anu i navelo da podnese papire za razvod i stavi tačku na taj brak", rekao je dobro obaviješten izvor za domaće medije.

 

Ne propustite