Sprema se svadba od MILION EURA! Ovo je ZGODNA SNAJKA bogatog biznismena o kojoj ovih dana svi pričaju!

Show
Sprema se svadba od MILION EURA! Ovo je ZGODNA SNAJKA bogatog biznismena o kojoj ovih dana svi pričaju!
.

Prije dvije godine kada je crnogorski biznismen ženio kćerku Andreu, domaći mediji danima su brujali o detaljima gala veselja, a sada se šuška da će svadba njegovog sina zakazana za 4. novembar koštati čak milion eura! Javnost ipak najviše zanima Mićunovićeva buduća snajka.

zorana

Đorđe Mićunović s budućom suprugom Zoranom Mandić već ima sedmomjesečnog sina Danila, a ovaj mladi par u vezi je već tri godine.

Zorana se svojevremeno bavila manekenstvom a ljudi je prepoznaju i iz spotova u kojima se pojavljivala.

Prema nezvaničnim informacijama koje ovih dana kruže po domaćim medijima, svadba Zorane i Đorđa biće pravi spektakl. Priča se da se očekuje više od 1.000 gostiju, a na veselju će pjevati Aca Lukas, Šaban Šaulić, Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Haris Džinović, Sergej Ćetković, kao i desetak "Zvezda Granda". Slavlje će se održati u hotelu "Splendid", a među zvanicama će biti i Ceca Ražnatović, kao i 2015. kada je Brano udavao kćerku Andreu, pišu srpski mediji.

zorana2

Za sve zvanice koje nisu iz Crne Gore osigurane su avionske karte, mjesta za usidrenje jahti, kao i prenoćišta u luksuznim apartmanima.

Ne propustite