Tinejdžerka odlučila da proda nevinost kako bi kupila IPHONE 8: U hotelskoj sobi dočekao je šok (VIDEO)

Kiosk
Tinejdžerka odlučila da proda nevinost kako bi kupila IPHONE 8: U hotelskoj sobi dočekao je šok (VIDEO)
.

Tinejdžerka Xiao Chen na jednom online forumu objavila je kako prodaje svoju nevinost za 20 hiljada yuana (oko 2500 eura), a namjera joj je bila da za taj novac kupi iPhone 8.

Međutim, kada se našla sama u sobi sa četvero muškaraca koji su je počeli zlostavljati, iznenada se pojavila Nana, poznata blogerica iz Pekinga, koja je od muškaraca da tražila tinejdžericu ostave na miru.

Ova blogerica je organizirala cijelu akciju kako bi djevojku naučila lekciju. Ona je njenu objavu našla na internetu, a onda se pretvarala da je sekretarica bogatog klijenta koji je zainteresovan za njenu ponudu.

Blogerica je tinejdžerku na početku pokušala odgovoriti od namjere, a kako nije uspjela, odlučila je da joj napravi iznenađenje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

PROČITAJTE JOŠ:

STAVIO JE NOVI iPHONE U APARAT ZA VAFL I POKLOPIO GA: Nakon 4 minuta nije mogao vjerovati svojim očima 

Youtube zvijezda TechRax među prvim je došao do novog iPhone 8 Plus telefona, ali ne kako bi uživao u njegovim opcijama, već kako bi ga uništio. 

Riješio je da novi iPhone ispeče u aparatu za vafle.

Zagrijao je aparat, stavio iPhone 8 Plus na ploču i preklopip ga. 

Nakon jednog minuta, koliko je novi iPhone proveo u aparatu, TechRex ga je izvadio napolje i pokušao da ga uključi. 

Telefon je, vjerovali ili ne, i dalje radio, ali je prikazivao poruku da je pregrijan i da mora da se ohladi. Youtuber je sačekao da se telefon ohladi, a onda ga je opet stavio u aparat, ali ovoga puta na dva, tri minuta.

Krajnji rezultat testa je impresivan. iPhone 8 Plus uspio je da prežvii ovaj surovi test samo sa oštećenim ekranom, ali je i dalje funkcionisao.

Pogledajte video: 

 

Ne propustite