IMA NAJSKUPLJI STAN NA ESTRADI: Zavirite u dom Ane Bekute, a tek kad vidite šta radi u njemu (FOTO)

Show
IMA NAJSKUPLJI STAN NA ESTRADI: Zavirite u dom Ane Bekute, a tek kad vidite šta radi u njemu (FOTO)
.

Pjevačica Ana Bekuta živi sa Milutinom Mrkonjićem na posljednjem spratu jedne luksuzne zgrade. Budući da 21. i 22. oktobra ima koncerte u beogradskom Sava centru, ona je odlučila da uzme privatne časove joge.

ana-bekuta7-830x0

- Ja sam tek na početku, i konstatovala sam odmah, poslije prvog časa, da je to zapravo ono što je trebalo da radim cijeli život. Naročito kad mi u susret idu velike stvari kao što je koncert u Sava centru i kada mi treba malo više snage i koncentracije (smijeh) - rekla  je Ana za "Telegraf".

ana-bekuta5-830x0

- Milutin uvek kaže: "Rad oplemenjuje posmatrača", tako da se on uopšte ne trudi da uđe u ovu priču. Divi se nama dvjema. On rekretaivno čita novine, gleda televizor, mijenja kanale, i to je sve od rekreacije! (smijeh) - šaljivo kaže Bekuta.

ana-bekuta2-830x0

ana-bbbb-830x0

 - Moram malo da ga kudim, jer ga evo, koliko smo zajedno, 5 godina, stalno tjeram, i još nisam uspjela to kod njega da uradim. Vratila sam ga u dom, u kuću, ali treninzi, šetnja...odbija me - sa osmjehom kaže Ana.

 

(Foto: Telegraf.rs)

PROČITAJTE JOŠ:

NAKON PET GODINA VEZE SA MRKOM: Ana Bekuta donijela odluku koja je mnoge iznenadila!

Pjevačica Ana Bekuta se ovih dana užurbano priprema za svoje koncerte, a veliku podršku joj pruža njen izabranik Milutin Mrkonjić sa kojim je pet godina u romantičnoj vezi.

Dok su se mnogi pitali kada će par stati na ludi kamen, Bekuta ne namjerava da mijenja bilo šta u njihovom odnosu, te je dodala kako za brak nema potrebe.

"Ne bih ja tu ništa mijenjala, kako se kaže za tim koji pobjeđuje", iskrena je bila Ana za "Story".

Podsjećamo, Mrka je bio oženjen kada je upoznao pjevačicu i kada je počela njihova romansa.

 

Ana Bekuta konačno OTKRILA u kakvim je odnosima sa Viki Miljković i Snežanom Đurišić!

Već godinama je gledamo kao članicu žirija u emisiji "Zvezde Granda", a sada je otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicima Viki Miljković i Snežanom Đurišić, sa kojima je mediji dovode u sukob.

Ana Bekuta je navela koja je prava istina o njenom odnosu sa Viki Miljković, sa kojom već dvije godine žirira u popularnom muzičkom šou programu.

- Izgleda da mnogi mediji žive od spekulacija, pa neću demantovanjem da im kvarim posao. Šalu na stranu, u korektnim sam odnosima sa svim kolegama iz "Grandovog" žirija. Razlike u mišljenju ne smiju da budu razlog za neprijateljstvo - rekla je ona za Pulsonline.

 

RANI RADOVI ANE BEKUTE: Pjevačica otkrila istine o počecima svoje karijere

Danas je jedna od najcenjenijih pjevačica na folk sceni u Srbiji, ali nije nepoznato da je Ana Bekuta nekada eksperimentisala i sa muzičkim stilom kao i sa stajlingom. Trudila se da bude drugačija od mnogih koleginica koje su tada pokušavale sebi da prokrče put na estadnom nebu.

ana-1
Pjevačica je pokušavala da sa svakom novom pjesmom promijeni makar nešto- boju kose ili modni pravac, ali kvalitet nije mijenjala. Danas se, ovog perioda, prisjeća sa osmijehom.

- Ja sam bila jedna od začetnika te nove generacije spotova. Sve je počelo negdje 1993. Prije toga perioda takvih spotova skoro da nije bilo, osim u filmovima Lepe Brene ili nekim emisijama koje je RTS radio- navodi pjevačica.

ana-3
Ana uveliko radi na novom albumu kojim bi uskoro trebalo da obraduje publiku

 

 

Ne propustite