MILENKO ZABLAĆANSKI PREMINUO JE PRIJE SKORO DESET GODINA: Samo jedna njegova odluka spasila je porodicu još veće tragedije

Show
MILENKO ZABLAĆANSKI PREMINUO JE PRIJE SKORO DESET GODINA: Samo jedna njegova odluka spasila je porodicu još veće tragedije
.

Za četiri mjeseca navršava se dest godina otkada je glumac Milenko Zablaćanski preminuo. 

Napustio je ovaj svijet 17 dana nakon saobraćajne nezgode u kojoj je bio teško povrijeđen.

Glumac je uoči nesreće boravio sa suprugom Snežanom i mlađim sinom Nikolom u njihovoj vikendici u naselju Gajevi koje se nalazi nedaleko od Zlatibora. Trebalo je tamo da ostanu još nekoliko dana, ali su prekinuli odmor zbog smrti Snežanine tetke. 

milenko

Milenko je bio svjestan da loše vrijeme otežava saobraćaj, pa je suprugu i sina u Beograd poslao autobusom. Ispostavilo se da im je spasio život.

- Bio je zaista poseban čovjek zbog čega se svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sa njim provela 20 godina života. Znao  je da nasmije, vrati snagu. Bio je borac, vredan i odgovoran čovjek. Tu smo negdje slični. Zato se i trudim da zadržim snagu, jer znam da u suprotnom on to ne bi odobravao. On se ni bi predao. Borio bi se za djecu. Kakav je on zapravo govore njegovi prijatelji koji su uz nas - rekla je ranije za "Press" Snežana Vesković-Zablaćanski.

Slavni glumac je iza sebe ostavio voljenu suprugu, balerinu i kostimografkinju Snežanu Vesković. Zajedno su radili u Pozorištu na Terazijama, a tamo su se i upoznali. Imaju dva sina, Ivana i Nikolu. 

 

Evo kako izgleda Milenkov sin koji se bavi glumom i krenuo je očevim stopama. 

 

 

Ne propustite