Manekenka napala modni časopis jer su joj grudi male na fotografiji i pokazala kako one zaista izgledaju(FOTO)

Show
Manekenka napala modni časopis jer su joj grudi male na fotografiji i pokazala kako one zaista izgledaju(FOTO)
.

Jako sam razočarana što vidim svoje usne i grudi promijenjene na fotografijama ove naslovnice. nadam se kako će modna industrija konačno prestati gušiti stvari koje nas čine jedinstevnima, i umjesto toga početi slaviti individualnost. - napisala je Emily
 

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Emily Ratajkowski (26) već je puno puta imala problema sa svojim velikim grudima, koje se ne uklapaju u idealne proporcije za snimanja i revije.

 

Emily je na svom Instagram profilu često govorila o tom problemu, a nedavno je i optužila uredništvo magazina Madame Figaro, koje joj je retuširalo fotografiju, pa su joj u Photoshopu smanjili grude i usne.

foto

- Svi su lijepi na svoj jedinstveni način. Također, svi mi imamo problema s nesigurnošću zbog stvari koje nas čine drugačijima i koje nas odvajaju od tipičnog ideala ljepote. Ja, kao i mnogi od vas, svaki dan susrećem se s tim nesigurnostima. Jako sam razočarana što vidim svoje usne i grudi promijenjene na fotografijama ove naslovnice. nadam se kako će modna industrija konačno prestati gušiti stvari koje nas čine jedinstevnima, i umjesto toga početi slaviti individualnost.

Emily je objavila i originalnu fotografiju, a odmah pokraj nje i naslovnicu magazina na kojoj su joj smanjene grudi i usne.

Ne propustite