Mnogi ga nisu prepoznali: DEJAN MATIĆ SMRŠAO 15 KILOGRAMA – EVO KAKO SADA IZGLEDA

Show
Mnogi ga nisu prepoznali: DEJAN MATIĆ SMRŠAO 15 KILOGRAMA – EVO KAKO SADA IZGLEDA
.

Matić se nedavno pojavio na promociji kolegice Ivane Selakov, gdje su ga mnogi zbog novog izgleda pomiješali sa bratom Sašom Matićem.

- Nisam posebno obratio pažnju, jer su nas oduvijek miješali. Mislim da oni koji uočavaju razliku ne vezuju to samo za fizički izgled i broj kilograma. Svi blizanci imaju posebne specifičnosti - tvrdi Dejan i ponosno ističe da su njegovi bližnji oduševljeni njegovom novom figurom.

dean

 - Hvale me, dopada im se, a svakako da sada u još boljoj formi mogu lakše da se družim i igram sa klincima. Nije zanemarljivo voditi računa o svojoj fizičkoj kondiciji i izgledu. Nije to samo estetski momenat. To shvatite tek kad uđete u top formu - objašnjava Dejan Matić za "Blic".

Dejan je otkrio i to da je pomoću specijalne dijete uspio da smrša veliki broj kilograma za ovako kratko vrijeme, ali da se nije libio ni da vježba.

- Razlog je želja da se svakako bolje osjećam i više u formi sa manje kilograma. Inače, nema razloga za brigu. Zdrav sam i nikakvih problema nisam imao. Veoma sam aktivan i u dobroj kondiciji, što pokazuju i moji nastupi, jer smo ovog ljeta radili punom parom, a tako i nastavljamo - kazao je pjevač.

Ne propustite