OVAKO JE IZGLEDALA 1994. GODINE: Prelijepa glumica danas slavi 45 godina i izgleda ovako...(FOTO)

Nekad i Sad
OVAKO JE IZGLEDALA 1994. GODINE: Prelijepa glumica danas slavi 45 godina i izgleda ovako...(FOTO)
.

Cameron Diaz sa 16 godina počela se baviti manekenstvom, a prvu ulogu dobila je u filmu "Maska". Tada je počeo njen uspon u Hollywoodu...


Njena glumačka karijera počela je 1994. godine ulogom u filmu "Maska" i od tada je Cameron Diaz zaredala brojne uloge u filmskim uspješnicama.

Cameron Diaz slavi 45. rođendan, a jedna od najplaćenijih glumica u Hollywoodu gotovo da se nije promijenila otkada se pojavila na kinoplatnima. Karijeru je sa samo 16 godina započela kao model, a ulogu u svom prvom filmu 'Maska' dobila je bez ikakvog glumačkog iskustva. Od tada je nastavila nizati uspjeh za uspjehom, a kada je snimila 'Charliejeve anđele' oborila je rekord Julije Roberts, zaradivši 20 miliona dolara na samo jednom filmu.

Za robnu marku 'Pour la Victorie' Cameron Diaz prije tri godine je dizajnirala liniju modnih dodataka odvažnih modela štikli i svevremenskih torbica. Nije bila samo uključena u dizajn kolekcije, već i u promotivne aktivnosti podupirući želju njujorškog brenda za širenjem uvjerenja kako pravi stil proizlazi iz autentičnosti osobe.

cameron-diaz

 

Cameron danas slavi 45. rođendan, a prije tri godine odlučila je uzeti stanku od snimanja filmova. Veliki utjecaj na ovu odluku imala je i činjenica što ulazi u brak s Benjijem Maddenom. Prije nego što se skrasila u braku s Benjijem, ljubovala je s Mattom Dillonom, Jaredom Letom, Justinom Timberlakeom, Alexom Rodriguezom... Cameron danas živi nešto povučenije nego prije desetak godina kada je bila na vrhuncu slave. Posvetila se zdravom životu, vlježbanju, izdala je knjigu i uživa u tome što se više ne mora svakodnevno šminkati.

21107488-1248623205259449-2404895993125404672-n

Ne propustite