NEMOJTE JE VEČERAS PONOVITI: Ovu blesavu GREŠKU rade mnogi roditelji

Zanimljivosti
NEMOJTE JE VEČERAS PONOVITI: Ovu blesavu GREŠKU rade mnogi roditelji
.

Mnoge su mame radile jedne od najglupljih grešaka koje su mogle raditi, a jedna od takvih je i Katie Schweitzer, urednica portala Pop Sugar Moms, koja se osvrnula na svoju osobnu priču i iskustvo.

Sve mame su barem jednom zavirivale u dječji krevetić dok je beba spokojno spavala. Osluškivale ste vjerovatno i same diše li beba, dizali se po noći provjeriti je li s bebom sve okej, a jednom kada je vaša beba konačno prespavala noć, bili ste ujedno toliko sretni i toliko još više u panici.

„Kad vaša beba konačno prespava cijelu noć dođe vam da ujutro krenete sa slavljem, no sreća je meni trajala kratko jer se sa srećom javio i onaj prokleti crv sumnje.

Je li to okej? Je li moja beba sigurna ako će spavati cijelu noć? Neće li biti gladna? Bit ću nemirna dok se ne probudi, dok ne vidim da je živa i zdrava! I tako je naša prva prospavana noć protekla divno, ali već druge noći ja sam napravila glupost – čekala sam da se probudi. Nisam imala mira, nisam mogla zaspati sve dok se ne uvjerim da će se moja beba probuditi. 

Ne propustite