Važila je za jednu od NAJZGODNIJIH GLUMICA: Kažu da više ne liči na sebe

Show
Važila je za jednu od NAJZGODNIJIH GLUMICA: Kažu da više ne liči na sebe
.

Uvijek je važila za jednu od najpoželjnijih glumica. Bježala je od estetske hirurgije i prirodnom ljepotom i fantastičnom figurom osvojila publiku. Međutim, danas izgleda potpuno drugačije.


Dženifer Lav Hjuit ima svega 38 godina i bogatu karijeru iza sebe. Uloga u nastavku filma "Znam šta ste radili prošlog ljeta" donijela joj je planetarnu popularnost, a nastavila je da niže uloge u filmovima, ali i serijama. Na ovim prostorima vjerovatno je najpoznatija zbog glavne uloge u seriji "Šaptačica duhovima", a ovo su izdanja na koja smo navikli kada je ona u pitanju.

dzenifer-1
Uvijek elegantna, a nikad ne prelazi granicu dobrog ukusa iako uspije da pokaže svoje glavni adut - kako je svojevremeno otkrila, uvijek je bila ponosna na svoje grudi.

Međutim, kako je kritikuju mediji, glumica se u posljednjih par godina poprilično zapustila.

dzenifer-2
Dženifer je već četiri godine u braku sa glumcem Brajanom Halisejom sa kojim ima dvoje djece, a zbog ovakvih izdanja mediji su spekulisali da je na putu i treće, što se ispostavilo kao lažna informacija.

Dženifer ne dozvoljava da joj kritike ruše samopouzdanje. Uživa u svom braku i djeci, a ni sa karijerom ne stoji loše, jer je u posljednjih par godina imala uloge u veoma popularnim serijama, poput "Criminal Minds" i "Hot in Cleveland".

 

Jennifer Love Hewitt #jenniferlovehewitt

Objavu dijeli Rinat (@rinatmaksimal)

 

Ne propustite