Ukoliko želite dizajnirati urbani enterijer, ovo morate imati u domu!

Enterijer
Ukoliko želite dizajnirati urbani enterijer, ovo morate imati u domu!
.

Svi ljubitelji kvalitetnog zvuka pri opremanju enterijera svog doma, traže audio sistem koji će biti savršen, kako u pogledu estetike, tako i u smislu tehnoloških sposobnosti koje posjeduje. Posljednjih decenija, zvučni sistemi su izuzetno evoluirali sa aspekta dizajna, i ravnopravno sa ostalim komadima namještaja predstavljaju neizostavnu komponentu svakog modernog enterijera.

Prilikom izbora zvučnih sistema, potrebno je uzeti u obzir dimenzije prostora koji se oprema, namjenu zvučnika, ali i stil enterijera koji preovladava u prostoriji. Najnoviji svjetski trendovi u ovoj oblasti, potenciraju upotrebu stilskog nameštaja ergonomskog oblika, a zvučni sistemi nisu izuzetak.

Renomirani svjetski proizvođač KEF, lansirao je model E305, koji se svojom neobičnim konstrukcijom u potpunosti uklapa u moderni konceptualni dizajn enterijera. Ovaj nagrađivani 5.1 surround sistem pruža ljubiteljima kućnih kina jedinstveni doživljaj prilikom gledanja omiljenih filmova, uz savršenu harmoniju filmskih efekata. 

1

 Ako ste u potrazi za kompaktnim, ali kvalitetnim zvučničkim kutijama, a enterijer vašeg doma je uređen u retro stilu, Hi Fi stručnjaci preporučuju Q Acoustics 2010i Compact Bookshelf. Ovi zvučnici su klasične konstrukcije uz retro detalje, što ih čini pogodnim za sve ljubitelje spoja modernog i tradicionalnog.

2

Ukoliko je prostor uređen svedeno i minimalistički, potreban je sistem koji će takav stil da prati i dopuni, a Mordaunt Short Alumni 8 je idealan izbor. Alumni 8 zvučnici dizajnirani su tako da se prilagode modernim stambenim i poslovnim prostorima, a istovremeno i impresioniraju nevjerovatnim performansama. Podnostojeći zvučnici snage do 100W u kombinaciji sa Alumni 9 sabvuferom pružaju korisnicima efikasan 2.1 stereo sistem. Unikatni dizajn i minimalistička konstrukcija, omogućavaju lako prenošenje i kačenje na zid.

3

Luksuzan enterijer u kom se nalazi vrhunski nameštaj poznatih svetskih dizajnera zaslužuje i prateću tehnologiju najvišeg kvaliteta. Sistem koji se svojim robustnim dizajnom, impozantnom i kristalno čistom reprodukcijom zvuka savršeno uklapa u ovako uređene prostore je Tannoy Mercury 7.4. Moćan zvuk zahvaljujući pre svega prodornim basom i rasponom snage do 150W, čine ovaj sistem ne samo estetski adekvatnim, već i odličnim rešenjem po pitanju performansi.

4

Ne propustite