NAPRAVILA SKANDAL NA AERODROMU: Našu poznatu pjevačicu istjerali iz aviona, REAGOVALO I OBEZBJEĐENJE!

Show
NAPRAVILA SKANDAL NA AERODROMU: Našu poznatu pjevačicu istjerali iz aviona, REAGOVALO I OBEZBJEĐENJE!
.

Jedan sasvim običan let naše poznate pjevačice pretvorio se u pravi skandal u kojem je ona izvukla deblji kraj. Nakon nesporazuma a potom i svađe sa stjuartom, pjevačica Sanja Đorđević morala je da se udalji iz aviona.

Glavna okosnica svađe bio je zapravo Sanjin postupak. Po slijetanju aviona, Sanja je željela da uključi svoj mobilni telefon. Pravila avio kompanija su da se uređaju ne uključuju dok se svi motori vozila ne isključe pa ju je stjuart opomenuo nekoliko puta.

- Bila je baš neprijatna situacija. Sanja je pokušala na lijep način da mu objasni da nije namjeravala da telefonira, već da samo uključi aparat. Međutim, u tome nije uspjela, pa je izgubila živce i napravila haos- ispričao je izvor sa lica mjesta, a prenosi portal pink.rs.

h5mktkpturbxy9imwy3njm1zjljzdlimmvkzwm0zju1n2q2nmexyzzhzi5wbmetlqlnaxqawsovas0b1gdcw5uh2tivchvsc2ntcy9nrefflzfknzrjyjqxnza1otuwndm2nji5y2fizdywnmy1mgy2lnbuzwfcaa

Pjevačica je očigledno u tom trenutku bila na ivici živaca.

- Vikala je na njega, psovala ga, govorila mu da je nekulturan i nevaspitan i da njena noga više neće kročiti u njihove avione. Stjuard je tada ućutao, povukao se i pozvao obezbjeđenje, koje je došlo i zamolilo Sanju da napusti avion zbog remećenja reda i mira- dodao je izvor sa lica mjesta.

I Sanja je potvrdila ove informacije iako nije htjela mnogo da govori o nemilom događaju.

- Tačno je to što ste čuli. Na odmoru sam i ne mogu sad da pričam o tome - rekla je Sanja.

 

(Pink.rs)

Ne propustite