STRAVIČNA ISPOVIJEST: Majka MONSTRUM do detalja ispričala kako je ubila bebu i bacila na deponiju

Crna hronika
STRAVIČNA ISPOVIJEST: Majka MONSTRUM do detalja ispričala kako je ubila bebu i bacila na deponiju
.

S. M. (33), majka petoro djece, porodila se tajno prije nekoliko dana, na saslušanju nije znala da objasni zašto je počinila zločin nad svojim djetetom
VRBAS - S. M. (33) iz Vrbasa, majka petoro djece, uhapšena je zbog sumnje da je svoju tek rođenu bebu ubila i bacila na deponiju u Vrbasu.

Mrtvo novorođenče juče prije podne pronašao je čovjek koji je sakupljao sekundarne sirovine, a policija je nekoliko sati kasnije pronašla i privela majku.

Krila od svih ukućana

Zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo djeteta pri porođaju, S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati.
- Na saslušanju je djelovala izgubljeno. Psihički nije sposobna da kaže zbog čega je to uradila. Uglavnom je ispričala da se ona prije nekoliko dana sama porodila, u šupi u dvorištu kuće, i da je muško dijete odmah ubila. Tijelo je onda odnijela i bacila. Zašto je to uradila, ne zna da kaže 

Kako dalje kaže izvor Kurira, njen suprug, koji je inače vozač, tvrdi da nije znao da je trudna.
- Ne samo on nego i ostali s kojima smo razgovarali. Niko nije primijetio da je trudna. Jedino što su primijetili jeste da se čudno ponaša i da je bila nervoznija. Uvijek je nosila široko, ali je i inače krupnije građe. A i govorila je da ima neke zdravstvene probleme 

Međutim, nekoliko dana nakon što se sama porodila, njoj je pozlilo, onesvjestila se, pa su je odveli kod ljekara. Primljena je bila na odeljenju ginekologije zbog odliva. Nikome ni od ljekara nije rekla da se porodila, a ni oni nisu posumnjali.

Mužu pozlilo

- Kada se klupko odmotalo i kada joj se policija pojavila na vratima, nije se opirala, već je odmah rekla da zna zašto su došli. Suprug je zanemeo kad je čuo da je rekla da se porodila prije nekoliko dana i da je bacila dijete na deponiju. Pozlilo mu je, te su zvali ljekare zbog njega. Šta je sada tu u pitanju, još se tačno ne zna - zaključuje izvor i dodaje:
- Nastavlja se dalji rad, jer za nju svi kažu da nigdje nije izlazila iz kuće, da je uvijek bila u kuhinji i s djecom. Nije imala vremena za druženje zbog obaveza u kući. Uglavnom i komšije i svi koji je znaju odbacuju mogućnost da je zatrudnila s nekim drugim, pa da je zato krila trudnoću. Pitanje je sada veliko, kako je ona uspjevala devet mjeseci da sakrije trudnoću od supruga.
 

Ne propustite