KAKA SE STESALA, SMRŠALA ČAK 15 KILA: Pogledajte novu Gogu Sekulić

Show
KAKA SE STESALA, SMRŠALA ČAK 15 KILA: Pogledajte novu Gogu Sekulić
.

Goga Sekulić (40) posljednjih mjeseci intenzivno radi na novim pjesmama, ali i na svojoj figuri, a u ovoj drugoj misiji uspješno joj je pomogao suprug Uroš Domanović (25), uz čiju je stručnu pomoć za kratko vrijeme uspjela da smrša čak 15 kilograma.

Pjevačica je nedavno boravila u Italiji, gdje je sa suprugom Urošem ujutro i uveče imala treninge, dok je danju uživala na plažama

gog

 

Ako je suditi po Goginim fotkama sa zajedničkog odmora u Italiji, rezultati su više nego očigledni. Goga sad izgleda kao bomba.

- Uspjela sam jer imam najboljeg muža na svijetu. On sad vodi računa o mom izgledu. Sa treninzima smo počeli prije nego što smo otišli na odmor u Italiju. Uroš mi je napravio program kojeg sam se pridržavala. Ujutro i uveče smo naporno trenirali, a i danju se nisam samo izležavala na plaži već sam mnogo plivala. Baš sam zadovoljna - kaže ona i naglašava da je promjenila i način ishrane.

 go

Više ne jede brzu hranu, pogotovo poslije nastupa.

- Od tih gluposti sam se i gojila. Ali neću se na ovome zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još tri kilograma kako bih vratila djevojačku liniju - optimistički je raspoložena Sekulićeva, koja se poslije italijanskog odmora vratila u Švajcarsku, gdje priprema materijal za nove singlove.

Ne propustite