Oliver Mandić danas puni 64 godine: Ovo je žena njegovog života koju je zaprosio NA PRVOM SASTANKU!

Show
Oliver Mandić danas puni 64 godine: Ovo je žena njegovog života koju je zaprosio NA PRVOM SASTANKU!
Jedan od naših najpoznatijih pjevača Oliver Mandić danas puni 64 godine

Jedan od naših najpoznatijih pjevača Oliver Mandić danas puni 64 godine. Njegov muzički talenat i inovativnost promijenio je tokove u našoj muzici. Toliko hitova je zasad otpjevao. Neobičan na sceni, takav je u određenoj mjeri i privatno, tačnije u ljubavi. Kada je sreo ženu svog života, klekao je pred njom i zaprosio ju je.


Sreli su se u jednom poznatom beogradskom klubu. A kada je Oliver Mandić, koji danas puni 64 godine, prišao Maji Kozlici (danas je Maja Kozlica Mandić), oduševio se njome, pitao ju je na prvom susretu da se uda za njega (Maja je kasnije ispričala da je te večeri srela dvoje svojih omiljenih pjevača, budućeg supruga i Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je bila u društvu Olivera Mandića).

oliver-2
Za nju je taj njegov potez bio preveliko iznenađenje. Naravno, nije pristala, ali vjerujemo da je njegova smjelost koju je pokazao te večeri uticala na ono njeno kasnije "da".

Znao je da je sreo ženu sa kojom bi mogao da provede život, zato nije odustao od Maje. Bio je uporan. U to vrijeme ona je imala 18 godina, a 22 godine stariji muzičar pokazao je da je veliki džentlmen. Govorio joj je da prije braka ne želi bilo šta osim emotivnog odnosa,prenosi zena.blic.

Vjerovatno je time želio da joj pokaže da je ozbiljan u svojim namjerama. I Maja je pristala, vjenčali su se 2000, a 2010. su dobili ćerkicu Hanu Colu.

Ljubav čuvaju daleko od javnosti, a kada se pojave, vidi se ta velika ljubav koja ih je spojila! Mandić već duže vrijeme ne objavljuje nove pjesme, ali su one koje je snimio ranije "žive" kao da ih je juče snimio.

Ne propustite