Brena rasturila Lukasu brak! Vlasnica Granda kumovala aferi koja potresa Srbiju

Show
Brena rasturila Lukasu brak! Vlasnica Granda kumovala aferi koja potresa Srbiju
Lepa Brena upoznala Sonju Vuksanović i Marka Jarića u Majamiju, a poslije im služila kao paravan, da ih Aca ne provali.

Lepa Brena upoznala Sonju Vuksanović i Marka Jarića u Majamiju, a poslije im služila kao paravan, da ih Aca ne provali.

Pjevačica Lepa Brena rasturila je brak kolegi i prijatelju Aci Lukasu! Vlasnica “Grand produkcije” upoznala je početkom marta Sonju Vuksanović sa Markom Jarićem, zbog koga je modna dizajnerka odlučila da stavi tačku na sedmogodišnji brak sa folkerom.

Lukasova supruga je u Majamiju bila gošća kod Brene i Bobe Živojinovića, koji su kućni prijatelji sa Jarićem.

Najveća jugoslovenska folk zvijezda pozvala je slavnog košarkaša u svoju vilu, gdje se i desio sudbonosni susret sa Sonjom.


– Sonja je u martu otputovala sama u Majami, kod Lepe Brene. Brena i Boba se već godinama druže sa Jarićem, pa su ga jedne večeri pozvali na večeru. Sonja i Marko su se odmah dopali jedno drugom i počeli da se intenzivno druže – kaže dobro obavješten izvor Informera i dodaje:

– Brena im je odlično poslužila kao paravan, da Lukas ne sazna šta se dešava. Aca je verovao da mu žena u Majamiju odmor provodi s koleginicom, pa se nije nervirao. 

Naš sagovornik dodaje da Jarić nije jedini razlog zbog kog je Sonja riješila da ostavi pjevača:

– Njih dvoje su zbog finansijskih problema i Lukasovog kockanja već bili pred razvodom. Ipak, Aca je svaki put uspevao da je ubedi da se pomire. Sve je mogao da očekuje, ali da će da ga prevari, i to na Brenine oči, ne – ističe naš sagovornik.


Kako saznajemo, Lukas se prije tri mjeseca iselio iz porodičnog doma na Voždovcu i sada živi u beogradskom hotelu “Konstantin Veliki”.

– Aca je pokupio svoje stvari i prešao da živi u hotel. Sonji i deci je ostavio luksuzni stan, a on iz hotelske sobe putuje na nastupe – objašnjava naš izvor.

Lukas i Sonja su sedam godina u braku i imaju šestogodišnju ćerku Viktoriju.

Ne propustite