BRUTALNO UBISTVO: Iskasapila novinarku, pa se vratila da sprema večeru

Region
BRUTALNO UBISTVO: Iskasapila novinarku, pa se vratila da sprema večeru
BIjana Jeftić (51) osuđena je juče u Višem sudu u Novom Sadu na kaznu zatvora od 20 godina zbog ubistva penzionisane novinarke Jaroslave Dugošije Dobrenov (77) iz Novog sada.

BIjana Jeftić (51) osuđena je juče u Višem sudu u Novom Sadu na kaznu zatvora od 20 godina zbog ubistva penzionisane novinarke Jaroslave Dugošije Dobrenov (77) iz Novog sada. Svjesna, orijentisana Biljana je presudila penzionerki u njenom stanu. Ona je izvršila krivično djelo teškog ubistva na podmukli način.

- Optužena je u stanu pokojne Jaroslave Dugošije Dobrenov uzela sa stočića flašu alkoholnog pića i zadala joj otpozadi udarac u glavu, razbivši flašu. Kada je žrtva pala na pod, okrivljena je uzela panj koji se nalazio u dnevnoj sobi i njime joj zadala još nekoliko udaraca u glavu od napred i od pozadi, te joj nožem sa sečivom širokim dva centimetra zadala 20 uboda po glavi i leđima - obrazložio je presudu Vidoje MItrić, sudija Višeg suda u Novom Sadu.

Od 20 uboda, pokojna je zadobila smrtonosni ubod nožem u vrat, gdje joj je presječena glavna arterija, kao i tri uboda nožem u vrat gdje joj je presječena glavna arterija kao i tri uboda nožem u grudni koš. Ostalih 16 uboda su po tijelu, neki su nanijeti nožem, a neki grlićem staklene flaše i panjem. 

 


- Posle svega, pokušala je da opere i ukloni tragove s mesta zločina. Pre polaska je sa stola uzela Jaroslavin mobilni telefon, a sa prozora u hodniku ključeve, koje je stavila dopola u bravu ulaznih vrata, koja je potom, odlazeći zaključala originalnim ključem pre nego što je napustila mesto događaja. BIljana je uzela mobilni telefon žrtvi da ista ne bi mogla da pozove pomoć a Jeftićeva je izjavila da je nakon izlaska iz stana čula da oštećena žena još stenje i jeca,prenosi srbijadanas.

BIljana je poslije ubistva ubistva došla kući, a ćerka koja je bila sa njom nije primjetila nikakve promjene ponašanja, čak joj je spremila špagete bolonjeze i gledali su televiziju. 

Ne propustite