Na ovaj način olakšajte sebi put do orgazma!

Zanimljivosti
Na ovaj način olakšajte sebi put do orgazma!
Savjeti za lakši put do orgazma ..

Zapamtite 13. dan ciklusa! Trinaesti dan vašeg ciklusa znači da je i razina testosterona u vašem tijelu na najvišoj razini! Rezultat je jasan – seksa vam se više no ikada, a potencijal za postizanje orgazma toga je dana najveći. Ako vam se ne broji, skinite si neku od aplikacija za smartphone – i ona će vas podsjetiti na taj dan.

Želite li seks, izbjegavajte alkohol. Alkohol opušta i čini vas slobodnijom, ali frajerima može biti itekako problematičan, čak do razine nemogućnosti postizanja erekcije. To će se odraziti i na vas – nema orgazma bez dobre stimulacije. Sve u svemu, tekila je loš saveznik u krevetu.

Potaknite da upotrijebi i prstiće za vrijeme oralnog seksa. Jedan ili dva prsta u vama dok vas obrađuje jezikom idealna je kombinacija vanjskog i unutarnjeg podražaja – dvostruko je dvostruko, a znači i da su vam šanse za orgazam dvostruko veće.

Vodite računa da ste dovoljno vlažni. Koristite lubrikant, i vi i vaš partner, prije i tokom seksa. Gotovo polovina žena kaže da im vlažnost intimnih predjela omogućava lakše postizanje orgazma. I zaboravite priču da su lubrikanti za ostarjele dame – klinci ih danas kupuju u samoposlugama, obilno koriste i, prema istraživanjima, imaju bolji seks nego prijašnje generacije.

Ne propustite