Evo šta sve možete saznati iz prvog LJUBAVNOG SASTANKA

Ljubav
Evo šta sve možete saznati iz prvog LJUBAVNOG SASTANKA
Zapravo, ovo važi za oba pola, a pogotovo za prvi sastanak

Početak veze, tek upoznajete nekoga, prvi utisci su veoma važni, ali mogu i da prevare. Zapravo, ovo važi za oba pola, a pogotovo za prvi sastanak. Mnogi signali mogu se protumačiti na razne načine, piše časopis "Glamur".

Pretvaranje

Nemojte glumiti nešto što niste. Ako jedete meso, pušite ili slično, a vaša nova simpatija to ne radi, nemojte da se pravite da ni vi to ne radite. Posebno ukoliko se složite, i zakažete više sljedećih sastanaka, istina će izaći na vidjelo.

Poziv na popodnevnu kafu

Tačno je da ste skupili hrabrost i pozvali nekoga na "dejt", ali poziv na običnu kafu, i to radnim danom, šalje poruku "ti si super… za nekog drugog, ali ne i za mene". Ovakav poziv najčešće se koristi za selekciju - ako ste se dopali jedno drugom, sljedeći put zakazujete viđanje u večernjim satima.

Veliko društvo

"Nalazim se sa nekim prijateljima, pa možeš i ti sa nama". Čim vam je potrebna armija prijatelja, to znači da ne želite da ostanete sami sa novom osobom.

Priča o bivšim ljubavima

"Upravo sam izašao/izašla iz duge veze". Ovo priznanje će možda zanimati osobu sa kojom ste izašli, ali svakako ne odmah. Čak i ako zaista patite zbog nekog raskida, ne biste bili prvi koji bi se odmah nakon njega upustili u novu vezu, ili makar prijateljstvo. Vaš novi partner ne mora odmah da čuje sve o vašoj intenzivnoj, dugoj, problematičnoj vezi. Neće željeti da prve trenutke sa vama provede slušajući kako vam je bilo sa nekim drugim.

Izgovori, izgovori

Najčešći izgovor kada vam se iz bilo kog razloga ne izlazi sa nekim, kome ste već dali broj telefona, je umor. Svi mislimo kako neko neće imati srca da nas agresivno ubjeđuje da se vidimo, ako se "izvučemo" na iscrpljenost i umor. Međutim, ovo je jedan od najprovidnijih izgovora, a odmah za njim su oni koji sadrže previše detalja.

Ne propustite