Čarobno buđenje proljeća na otoku Pagu sa smještajem u luksuznom hotelu Luna 4*

Kiosk
Čarobno buđenje proljeća na otoku Pagu sa smještajem u luksuznom hotelu Luna 4*
Ako je Vaša duša željna za romantičnim utočištem među stoljetnim maslinama i i predivnim plažama, odvojite nekoliko dana i provedite ih sa dragom osobom na obalama otoka Paga gdje Vas čekaju sve blagodati Mediterana.

Ako je Vaša duša željna za romantičnim utočištem među stoljetnim maslinama i i predivnim plažama, odvojite nekoliko dana i provedite ih sa dragom osobom na obalama otoka Paga gdje Vas čekaju sve blagodati Mediterana.

CityDeal donosi tri ponude za otok Pag, pa možete birati između tri ili pet noćenja za dvije osobe sa uključenim polupansionom, ili se odlučiti na našu ponudu od tri noćenja za dvije osobe za Uskrs. Prepustite se proljetnim užicima, uživajte u blagodatima mediteranske klime, prošetajte uz kristalno čisto more i udahnite miris Mediterana. Pozivamo vas da provedete uskrsne blagdane na moru.
Sakriven u mirnom ribarskom selu Jakišnica, hotel Luna stvorio je privlačnu oazu mira, tišine i mediteranskih ljepota na samom vrhu otoka Paga, kilometrima daleko od gradske buke.
Kao stvoren za romantičan odmor, hotel Luna može se pohvaliti prostranim sobama s pogledom na pučinu, sa svim pripadajućim komforom.

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 hiljada četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 hiljada četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji.  Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park izrazitog  komfora: najmanja soba hotela ima površinu od  30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.
Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte).
U sklopu hotela na raspolaganju hotelskim i vanjskim gostima je ronilački klub, najam kajaka, kanua, bicikla, ribolov, lov na tunu, a osim toga ovo je vjerojatno jedini hotel na svijetu koji kao jednu od ponuda za teambuilding može ponuditi rad u tvornici za preradu ribe.

Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje, a većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. U dogovoru s lokalnim domaćim proizvođačima pokušat ćemo osmisliti i posebnu sortu bijelog i crnog vina za naše goste, dok naša vinska karta promovira domaća hrvatska vina i prestižna strana vina visoke kategorije.
Otok Pag je površinom peti najveći otok u Jadranskom moru s najduljom obalnom linijom na hrvatskom jadranu prepunom zaljeva, rtova, uvala i kilometarskih pješčanih plaža s finim kristalnim pijeskom. Otok Pag  je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati/godišnje s vegetacijskim habitatom u kojem stabla gotovo da i nema.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite