MNOGO NEPRIJATNO: Dara i Kalinić SNIMILI prvu emisiju poslije PAKLENE svađe, a evo kako je bilo!

Show
MNOGO NEPRIJATNO: Dara i Kalinić SNIMILI prvu emisiju poslije PAKLENE svađe,  a evo kako je bilo!
Nakon skandala u "Pinkovim zvezdama" između Dare Bubamare i Milana Kalinića, pjevačica i voditelj su u isključivo u poslovnim odnosima.

Nakon skandala u "Pinkovim zvezdama" između Dare Bubamare i Milana Kalinića, pjevačica i voditelj su u isključivo u poslovnim odnosima.

Na snimanju prve emisije nakon verbalng incidenta njih dvoje su su ignorisali, a Kalinić se trudio da prema Dari bude korektan na poslovnom nivou, koliko je potrebno da ne djeluje nepristojno.

Emisija koju smo imali priliku da gledamo prošle subote snimana je prije incidenta, pa su zbog toga Dara i Milan bili u super odnosu, što je Kalinić i potvrdio.

Što se tiče nove emisije, snimane poslije skandala, rekao je:

"Ljudi će da vide pa će da procene… Držanje na distanci i sa jedne i sa druge strane", kratko je rekao Kalinić. 

No, Dara se ne kaje zbog svega što je izgovorila. 

"Ja sam takva. Ne volim da nekome budem predmet za sprdnju i ja to tako kažem. Možda to nije bilo zlonamerno, sitni su bili sati, snima se po čitav dan… U principu, ja njega jako gotivim, a sve što sam rekla, rekla sam onako od srca. Sve se videlo ko je koga prvi dirao, tako da je to potpuno nebitno. Prošlo je, a ja volim samo kod sebe što sam iskrena. Nikad me niko nije ponižavao, pa neće ni on", ispričala je Dara u emisiji "Premijera".

Podsjetimo se kako je izgledala njihova svađa: 

 

Ne propustite