Napokon otkriveno zašto su se Jennifer Aniston u 'Prijateljima' uvijek vidjele bradavice

Show
Napokon otkriveno zašto su se Jennifer Aniston u 'Prijateljima' uvijek vidjele bradavice
Gotovo da i nema osobe koja nije voljela seriju "Prijatelji", a vjerojatno ste već dosad negdje pročitali da su se Rachel Green, koju je utjelovila Jennifer Aniston često kroz majicu nazirale bradavice.

Gotovo da i nema osobe koja nije voljela seriju "Prijatelji", a vjerojatno ste već dosad negdje pročitali da su se Rachel Green, koju je utjelovila Jennifer Aniston često kroz majicu nazirale bradavice. Ako niste, to možete provjeriti ovdje.

prijatelji-1

Postojale su razne teorije zašto je bivša supruga Brada Pitta toliko isticala svoje grudi. Jedna od teorija jest da su producenti rezali rupe na grudnjacima kako bi grudi Jennifer Aniston izgledale ljepše i prirodnije. Druga teorija je da Jenn jednostavno ima izražene bradavice, dok neki sumnjaju da je riječ o umjetnim bradavicama.

prijatelji-1

Na kraju se netko sjetio postaviti to pitanje i samoj Jennifer Aniston, a razlog zašto su njene bradavice postale sedmi i osmi prijatelj ipak nije privlačenje gledatelja.

Kako kaže, tim su potezom željeli osnažiti žene i zapravo pokrenuli trend koji je danas poznat kao "Free the nipple". Tako je Aniston zapravo postala pokretačica trenda koji danas slijede zvijezde poput Miley Cyrus...

Ne propustite