Ovaj hrabar post poznate manekenke o njenom celulit mora da pročita svaka žena!

Show
Ovaj hrabar post poznate manekenke o njenom celulit mora da pročita svaka žena!
Iako teror ljepote i mršavosti još uvijek dominira kao preporučeni lajfstajl, čini se da i popunjene, tzv. plus sajz žene imaju sve više prostora i u životu i na modnim pistama.

Iako teror ljepote i mršavosti još uvijek dominira kao preporučeni lajfstajl, čini se da i popunjene, tzv. plus sajz žene imaju sve više prostora i u životu i na modnim pistama. Jedan od omiljenih uzora korpulentijeg dijela planete jeste sigurno Ešli Grejem, koja podstiče žene da prihvate i zavole sebe bez obzira na veličinu. Nedavno je sa tim ciljem objavila jedan post na Instagramu.

manekenka

Možete li da primjetite šta nije u redu sa ovom slikom?


Sve je u redu, ovo je trik pitanje. Na ovoj Instagram fotografiji vidi se spoljni dio bedara tzv. plus sajz manekenke Ešli Grejem dok se odmara na plaži u bikiniju s leopard printom i izgleda baš kako treba,prenosi Telegraf.

A u potpisu ove slike Ešli je napisala: “Vježbam. Dajem sve od sebe da se hranim zdravo. Volim kožu u kojoj živim. I ne stidim se nekoliko grumenčića i udubljenja ili celulita… a ne bi trebalo ni vi. #beautybeyondsize #lovetheskinyourein.”


Realno, sa tim se treba složiti. Iz nekog razloga većina žena smatra da postojanje celulita, pomorandžine kore, ukazuje na to da nisu zdrave i da nešto nije u redu. A celulit je sasvim noramalan – on samo pokazuje da imate masnoću ispod kože, a imati masnoću je sasvim normalno. I može je imati sava osoba, u svakom životnom dobu i koje god da je veličine.


Ešli je jedan od omiljenih uzor kada je riječ o tijelu zato što iskreno voli veličinu i oblik svog tijela, po kojem je prošle godine kompanija Matel napravila plus sajz Barbiku čije se butine dotiču, baš poput Ešlinih.

Ne propustite