MILJANA RAZOTKRILA: Jelena pije lijekove za odvikavanje od droge, a evo šta radi kad nije u programu!

Show
MILJANA RAZOTKRILA: Jelena pije lijekove za odvikavanje od droge, a evo šta radi kad nije u programu!
Iako su mnogi pomislili da su sve tajne učesnika "Parova" razotkrivene, izgleda da nije baš tako.

Iako su mnogi pomislili da su sve tajne učesnika "Parova" razotkrivene, izgleda da nije baš tako.

Naime, Miljana Kulić i Jelena Krunić svađale su uživo u programu i otkrile ono što do sada niko nije znao. Jelena je otkrila da je savjetovala Miljanu da ne miješa alkohol i tablete, dok je Kulićeva ispričala da Krunićeva koristi tablete za odvikavanje od droge.

"Miljana me ne sluša. Ja sam joj savetovala da ne meša alkohol i tablete, ali ona večeras pije vino iz jedne čaše, vodu iz druge. Iz svog iskustva joj kažem da to nije dobro, ali ona me ne sluša", - vikala je Jelena, a ovo otkriće je očigledno pogodilo Miljanu, koja je odmah odgovorila svojoj rivalki.

"Znamo da si mešala alkohol i tablete. Sad samo piješ po tri "rivotrila" od 2 mg dnevno. Samo tri "rivotrila", jer posle narkomanije mora da se bude na jakoj terapiji. Dragi gledaoci, kada Jelena nije u programu, ona spava, ima dozvolu lekara. Ja imam razumevanja. Imam razumevanja za svaku bolest", odgovorila je Miljana Krunićevoj.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se priča o Jeleninom problemu sa narkoticima. Osim toga što je u rijalitiju "Farma", ali i prethodnim sezonama šou programa "Parovi", miješala tablete i alkohol, ona je zbog droge imala problem i sa policijom.

Naime, kako je već poznato, Jelena je prije ulaska u "Parove" privedena u policijsku stanicu "29. novembar" jer su joj u gaćama pronašli drogu. Policajci su Krunićevu tada priveli u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini. Nakon saslušanja u policiji, Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv oboje su podignute krivične prijave zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su dio lanca beogradskih narko-dilera.

"Jelena i muškarac koji se našao u njenom društvu uhapšeni su 28. decembra između 22.05 i 22.10 u Takovskoj ulici u Beogradu i istog trenutka privedeni u Policijsku upravu za grad Beograd na Bulevaru despota Stefana. Kod Jelene je pronađen jedan gram droge kristal (poznatija kao "droga za siromašne", jer je lako dostupna), koju je krila u donjem vešu, a kod njenog pretpostavljam prijatelja četiri grama iste nedozvoljene supstance. Prilikom saslušanja u policiji privedeni nisu hteli da otkriju od koga su kupili drogu, ali će morati da odgovaraju zbog neovlašćenog nabavljanja i držanja narkotika", rekao nam je tada za "Alo" izvor koji je upućen u cijelu priču.

(Alo.rs)

Ne propustite