Milan je plaćao Severini privatni avion, spotove, ratu kredita, račune...

Region
Milan je plaćao Severini privatni avion, spotove, ratu kredita, račune...
Nakon što je prošle godine popularna pjevačica Severina prijavila policiji kako dva nepoznata muškarca prate njenog sina kao i njegovu dadilju, kako saznaje Nacional, privatni su detektivi i uposlenici firme Klemm Security.

Nakon što je prošle godine popularna pjevačica Severina prijavila policiji kako dva nepoznata muškarca prate njenog sina kao i njegovu dadilju, kako saznaje Nacional, privatni su detektivi i uposlenici firme Klemm Security.

Sumnja se da je detektive platio bivši Severinin dečko i otac sina Aleksandra, Milan Popović (49). On tvrdi da sa tim nema apsoultno nikakve veze, ali otkriveno je da je ured njegovog advokata upravo taj koji je platio detektive. 

Prvo ročište imat će početkom marta, a Milan će na sudu pokušati vratiti 308.000 eura, koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi.

Popović je faktički Severini pokrivao sve troškove, počevši od kupovanja šminke, plaćanja kredita za stan, leasinga za auto kao i snimanja spotova. U sve te troškove nisu uključeni privatni darovi Milana za Severinu kao ni alimentacija od 2.000 maraka koju plaća svaki mjesec. 

Prema riječima Milanovih prijatelja, on se trenutno osjeća iskorišteno jer je ispao kao Severinin bankomat.

Menadžer pjevačice uvjeren je da je Popović tražio da mu prate sina i njegovu dadilju:

"Koliko sam ja upoznat, istina je da su Veljko i Gordana Miljević potpisali taj ugovor i da za to postoje pismeni dokazi. Ugovor je sklopljen kako bi se pratila Severina, dadilja i dijete te se, kako su mi rekli, to sa sigurnošću može potvrditi"

Osim toga, istina je da advokat Miljević već zastupa Popovića u sporu koji vodi protiv Severine, pa on bez njegova znanja taj ugovor nije ni smio potpisati, smatra menadžer. 

Advokatsko društvo Miljević i partneri nisu htjeli komentirati cijeli slučaj dok ne prođe prvo ročište. Pisalo se da je Milanov advokat Ljubo Pavasović Visković angažirao špijune. - 

"Smiješno mi je to. Nikad se ne bih angažirao po tom pitanju. Zastupam ljude pred sudom"odgovorio je Pavasović.

Šta joj je plaćao?

Rate kredita za stan (Vučković ima stan u Zagrebu i u Splitu od 162 m2 za koji je podignula kredit od 372.600 franaka).  

Videoprodukciju, snimanje spotova, šminku i nove pjesme.

Popravke u kući, namještaj, račune za mobitel...

Proputovali svijet

Milan je Severinu privatnim avionom vodio na Cipar, u Miami i Egipat.
 
Sat vremena leta njegovim avionom košta 2.000 eura.

Plaćao joj je ručkove, boravak u skupim hotelima, a ulagao je i u njenu karijeru.

Optužila ga da ne viđa dijete 

Kad je Milan Popović saznao da mu prate bio je potresen i nije htio o tome razgovarati kako ne bi Aleksandra dodatno dovodio u opasnost.

Bio je zabrinut za sigurnost djeteta i razmišljao je da unajmi osiguranje. Pjevačica je policiji rekla da joj je bivši dečko znao reći da bi trebala imati zaštitu te je moguće da je on angažirao nekoga da je obilazi kako bi ga zvala u pomoć.

 

Severina je optužila Milana da izbjegava dane kada mora brinuti za svoga sina, dok te navode Aleksandar ne komentariše. Sudska bitka između njih za skrbništvo nad sinom i dalje traje jer je Milan uložio žalbu na broj dana koje smije provesti s Aleksandrom. Pjevačica je zatražila izuzeće sutkinje Marine Parmać Garme jer je uvjerena da je dobra s Pavasovićem, koji je to demantirao

Ne propustite