DUEL KVALIFIKACIJA ZA SP 2018.

Za navijače BiH u Atini rezervisano 1.750 ulaznica

Objavljeno:25.10.2016 - 16:30
A A A Times Arial

Shodno dogovoru fudbalskih saveza Bosne i Hercegovine i Grčke za navijače bh. reprezentacije u kvalifikacionom susretu za svjetsko prvenstvo Grčka - BiH, koji se igra 13. novembra u Atini, obezbijeđeno je 1.750 ulaznica.

Grčki savez neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je N/FSBiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost. Cijena jedne ulaznice je 10 eura.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 1. novembra do ponoći, putem e-mail adrese: ticketinggrcka@nsbih.ba.

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i adrese prebivališta, te spiska navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i adresom prebivališta, saopšteno je iz N/FSBiH.

Prodaja ulaznica počinje 4. novembra. U skladu s odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni N/FSBiH, ili dostavljanjem na adresu. N/FSBiH će razmotriti i eventualnu mogućnost preuzimanja ulaznica u Atini, na dan utakmice.