Tajice koje su obilježile 90-e ponovo postaju modni hit

Moda i ljepota
Tajice koje su obilježile 90-e ponovo postaju modni hit
Već smo navikli da svako toliko možemo zaviriti u bakin, mamin ili ormar starije sestre i da ćemo sigurno pronaćio nešto što možemo isfurati. Iako svake godine nastane neki novi modni trend, svake se godine nešto drugo vrati u modu.

Već smo navikli da svako toliko možemo zaviriti u bakin, mamin ili ormar starije sestre i da ćemo sigurno pronaći nešto što možemop isfurati. Iako svake godine nastane neki novi modni trend, svake se godine nešto drugo vrati u modu. 

Početkom ove godine svi su poludjeli za chokerima koji su obilježili devedesete, a sada se vraća još nešto za čime su cure bile lude – tajice s dodatkom na stopalu. 
Modne ikone kao što su  Gilda Ambrosio i Caroline Issa viđene su na tjednu mode upravo u tim tajicama i postavlja se pitanja vraća li se i ovaj trend? 

Poanta u tim tajicama jest da imaju gumicu na kraju nogavica koja ide oko noge i to pomaže u tome da tajice ostanu na mjestu, da se ne podižu dok hodamo. Ima onih koji se zgražaju nad ovim, no ima i onih koji su to itekako znali isfurati.  Ako ti se sviđa i imaš ideje kako nositi ove tajice provjeri kod mame ili sestre, sigurno imaju jedan par u ormaru.

Ne propustite