Čovjek koji lebdi

Zanimljivosti
Čovjek koji lebdi
Mickael, koji sada živi u Berlinu, rekao je da kada je posmatrao sjene dobio je inspiraciju za ovaj projekt fotografija na kojima lebdi. To mu je omogućilo da sastavi svoju ljubav prema plesu s fotografijom, koristeći razna mjesta kao pozadine.

Mickael Jou, koji sada živi u Berlinu, rekao je da kada je posmatrao sjene dobio je inspiraciju za ovaj projekt fotografija na kojima lebdi. To mu je omogućilo da sastavi svoju ljubav prema plesu s fotografijom, koristeći razna mjesta kao pozadine.

"Turisti su često fotografisali i snimali moj ples u Parizu i to mi je dalo inspiraciju za ovaj projekt", rekao je Mickael.

Nakon lutanja Louvre umjetničkom galerijom u Parizu dobio je inspiraciju. Mickael je kupio kameru i udubio se u priručnik dok nije znao tačno kako koristiti sve značajke i u koje vrijeme će izvesti svoje plesne pokrete da se podudara s brzinom zatvarača.

Tokom protekle tri godine, on je prikupio asortiman fotografija koje sada čine foto projekt.

"Ja sam proveo tri godine radeći na ovom projektu 365 fotografija, a potrajat će vjerojatno još tri godine da ga završim ", dodao je.

Preko fotografija na njegovoj web stranici, gledaoci će moći vidjeti Mickaela gotovo kako lebdi kroz zrak na plaži, pored hotela i šume.

Ne propustite