Najmlađa ćerka Demi Moore i Bruce Willis provocira: Talula pokazala gole grudi na Instagramu

Show
Najmlađa ćerka Demi Moore i Bruce Willis provocira: Talula pokazala gole grudi na Instagramu
Najmlađa od tri ćerke Demi Moore i Bruce Wilisa, Talula Wilis krenula je stopama starijih sestara i majke i odlučila se na provokativne golišave fotografije.

 

Najmlađa od tri ćerke Demi Moore i Bruce Wilisa, Talula Wilis krenula je stopama starijih sestara i majke i odlučila se na provokativne golišave fotografije. Skaut Wilis (24) prije dvije se godine centrom Newyorka prošetala u toplesu, a njena sestra Rumer (28) snimila je golišavi editorijal za jedan brend.

skaut
Najmlađa poznatih glumaca, Talula (22) odlučila je pozirati u toplesu na provokativnim fotografijama fotografa Tajlera Šildesa, koji namerava fotke objaviti u knjizi "Provocateur". Talula je jednu od fotografija i podijelila sa svojim fanovima na Instagramu.

skaut
"Obožavam ovo! Grudi ne bi trebale biti cenzurirane, ali svejedno..." napisala je ona. Na fotkama, Talula pozira samo u bijelim gaćicama, a iz usta joj visi cigareta. Na fotografiji se vide i njene brojne tetovaže koje je, većinom, sama kreirala.
Tallulah je nedavno i progovorila o depresiji s kojom se borila godinama i zavisnostima o alkoholu i drogi zbog manjka samopouzdanja.

"Bila sam si odvratna. Mislila sam da sam jednostavno neprivlačno ljudsko biće", priznala je Talula koja se osjeća bolje nakon što se prijavila na liječenje.

 

(24sata.hr)

Ne propustite